fbpx

Căutare

Share this article

Cea mai mare convenţie de gaming din România îşi deschide porţile anul acesta pe 26 august, la Bucureşti. Timp de 4 zile Romexpo se va transforma în raiul pasionaţilor de jocuri video, anime, benzi desenate, cosplay, filme şi seriale. Şi, desigur, marea curiozitate care a pus stăpânire pe pasionaţi este legată de ce vedete vin la East European Comic Con anul acesta.

Ce vedete vin la East European Comic Con

Primul pe listă este nimeni altul decât Ed Westwick, vedeta din serialul care a făcut furori în lumea întreagă, Gossip Girl. Xoxo! Actorul britanic care i-a dat viaţă lui Chuck Bass, insuportabilul tânăr de bani gata cu o traiectorie teribil de imprevizibilă însă de-a lungul serialului, va fi prezent la 2 dintre sesiunile convenţiei, sâmbătă după-amiază, între orele 16 şi 21 şi duminică dimineaţă, între 9.30 şi 14.30.

Ed Westwick, foto: favim.com

Michael Malarkey este a doua surpriză pregătită de organizatori pentru ediţia din această vară a convenţiei. Interpretul lui Enzo din The Vampire Diaries va participa la toate cele 4 sesiuni cu panel, sesiune de poze şi autografe, iar fanii deja tropăie de nerăbdare.

Michael nu e primul actor din acest serial care ajunge la Bucureşti. Paul Wesley, interpretul celebrului Stefan Salvatore a ajuns prima dată în România tot la East European Comic Con, în 2019. I-a plăcut atât de mult încât a revenit în ţară anul acesta, în primăvară, când un InstaStory făcut de el în zona Arcului de Triumf a făcut reţelele sociale să sară în aer, fanii încercând din răsputeri să îi dea de urmă. Şi pentru ca tensiunea să persiste, actorul a admis că va reveni în România, suficient pentru ca admiratorii să stea acum cu sufletul la gură în speranţa că îl vor vedea în carne şi oase măcar pentru câteva clipe.

@alexandraioan5

He will be back! 🇷🇴 #foryou #LiveForTheChallenge #fyp #fy #paulwesleyclosefriends #stefansalvatorе #thevampirediaries #tvd #foryoupagе

♬ sweater weather x another love DJ Lilli – DJ Lilli

Eugene Simon este cel de-al treilea invitat al ediţiei din această vară a East European Comic Con. Interpretul lui Lancel Lannister din Game of Thrones va fi şi el prezent la toate sesiunile de sâmbătă şi duminică, iar organizatorii spun că line-up-ul este departe de a fi finalizat, aşa că fanii vor mai avea parte de multe surprize.

Reguli de acces la East European Comic Con

East European Comic Con se va întinde anul acesta pe parcursul a 4 zile, primele 2 fiind dedicate vizitării standurilor expoziţionale şi magazinele, iar următoarele 2 fiind cele în care sunt invitaţi actori din cele mai populare seriale şi filme de la Hollywood.

Convenţia este organizată la Romexpo, în pavilioanele B1 şi B2, precum şi pe aleea din faţa acestora. Biletele se achiziţionează pentru fiecare sesiune în parte şi fiecare dintre acestea este limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete. Sesiunile nu vor depăşi 5 ore şi vor avea între ele pauze de dezinfectare, iar participanţii vor trebui să poarte mască de protecţie atât în interior, cât şi în exterior, în spaţiile aglomerate.

Cei care vor să ia parte la convenţie trebuie să ştie şi că accesul este posibil doar dacă prezintă un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile, un certificat de testare rapidă Antigen, cu rezultat negativ, obţinut cu cel mult 24 de ore înainte de finalizarea sesiunii la care participă sau un test RT-PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de încheierea sesiunii.

Dacă ai deja un bilet la eveniment (achiziționat pentru ediţiile care nu s-au mai putut organiza din cauza pandemiei) şi vrei să participi la ediția din luna august trebuie să intri pe site-ul Extertix şi să introduci codul de pe bilet, iar în pasul următor, să alegi sesiunile la care doreşti să participi. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului poți alege o singură sesiune, dar dacă nu vrei sau nu poţi ajunge anul acesta, ai mai multe variante la dispoziţie: poţi păstra biletul pentru ediţiile din 2022, poţi cumpăra de banii aceia produse din magazinul online Comic Con sau poţi cere să primeşti banii înapoi, dar asta abia după ce se încheie ediţia din august.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO