Cea mai așteptată lansare a sfârșitului de noiembrie: Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Ecranizarea legendarei povești vine în ultima zi a acestei luni, vineri 30 noiembrie, cu o distribuție celebră și cu un scenariu îndrăzneț. Morgan Freeman, Keira Knightley, Helen Mirren, Mackenzie Foy și Misty Copeland creionează o fantezie, cu accente sumbre, din romantica poveste a spărgătorului de nuci.

Fun facts:

Cutia muzicală pe care o primește în dar Clara este inspirată de celebrele și extrem de rarele ouă Faberge și a fost creată manual după aproape 10 săptămâni de muncă. Creierul din spatele proiectului este Guy Hendrix Dyas, cel care s-a făcut remarcat și pentru „Inception” sau „Steve Jobs”.

Perucile spectaculoase sunt un element cheie al filmului, poate și pentru că majoritatea personajelor le poartă. Singura care apare fără perucă este Clara (Mackenzie Foy).

Zâna fondantelor (Keira Knightley) este o apariție dulce… metalizată, cu rochia din organza, plasă și mătase satinată de culoarea zahărului cristalizat.

Keira Knightley este Zâna fondantelor, iar Mackenzie Foy este Clara

Mama Ginger (Helen Mirren) este, probabil, cel mai înspăimântător personaj al filmului. A fost inspirată de o păpușă de turtă dulce dintr-un scenariu de balet. Mama Ginger poartă o fustă gigantică, dintr-un cort de circ, și are înălțimea de 12 metri, pe care producătorii au obținut-o prin efecte speciale.

Hellen Mirren este Mama Ginger

Filmul este distribuit în România de Forum Film și va avea premiera vineri, 30 noiembrie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO