Cea mai nouă jucărie pentru bogaţi: caravana cu jacuzzi şi mini elicopter pe acoperiş - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cea mai nouă jucărie pentru bogaţi: caravana cu jacuzzi şi mini elicopter pe acoperiş

Furrion Elysium reprezintă chiar ultima inovaţie în materie de case pe roţi, o caravană ce întruchipează luxul extrem, al cărei preţ se traduce în milioane de dolari.
Share this article

Furrion Elysium reprezintă chiar ultima inovaţie în materie de case pe roţi, o caravană ce întruchipează luxul extrem, al cărei preţ se traduce în milioane de dolari.

Această obscen de luxoasă casă pe roţi high-tech arată ca una dintre maşinile lui James Bond folosite pentru a ajunge la vizuina sa secretă.

Elysium by Furrion a fost creată ca fiind o jucărie pentru cei bogaţi oferind propriul elicopter, heliport, precum şi propria cadă cu hidromasaj sau saună, după cum anunţă publicaţia The Sun. Este vehicolul de ultimă generaţie cu tot confortul şi luxul pe care le aştepţi de la un apartament penthouse.

Zona de lounge, perfectă pentru momentele în care maşina este parcată, este dotată cu un ecran plat de 75 de inch şi un şemineu.

Furrion Elysium aduce excursiile cu caravana la cel mai înalt nivel cu o secţiune pentru bucătărie ce este prevăzută cu un frigider cu două uşi, maşină de spălat vase şi o serie de aparate electrocasnice moderne.

Cu Elysium trebuie să uităm de cabinele de duş sărăcăcioase deoarece baia acestuia este prevăzută cu o zonă de duş ce se dublează ca spaţiu transformându-se în saună.

Dormitorul principal este situat în partea din spate a vehiculului şi are un pat dublu matrimonial imens.

Însă atracţia de cinci stele a acestei case pe roţi poate fi întâlnită sus, pe acoperiş, unde poţi ajunge cu ajutorul unei scări interioare şi unde găseşti un heliport şi un mini elicopter.

Dacă vrei să explorezi împrejurimile pe calea aerului, te poţi urca în elicopterul de două locuri Robinson R22 pentru o mică excursie. Dacă nu, poţi sta la soare, pe terasa de pe acoperiş cu un pahar de şampanie în mână, sau poţi face o baie în jacuzzi.

În timpul mersului pe şosea, aeronava coboară în condiţii de siguranţă în locul dormitorului principal.

Furrion Elysium a întors multe capete la Consumer Electronics Show din 2017, unde compania producătoare Furrion a expus-o pentru prima dată.

La ora actuală este la stadiul de concept, însă este estimată la un cost de câteva milioane de dolari dacă va apărea în curând pe piaţă.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora