Cea mai nouă jucărie pentru bogaţi: caravana cu jacuzzi şi mini elicopter pe acoperiş - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Furrion Elysium reprezintă chiar ultima inovaţie în materie de case pe roţi, o caravană ce întruchipează luxul extrem, al cărei preţ se traduce în milioane de dolari.

Această obscen de luxoasă casă pe roţi high-tech arată ca una dintre maşinile lui James Bond folosite pentru a ajunge la vizuina sa secretă.

Elysium by Furrion a fost creată ca fiind o jucărie pentru cei bogaţi oferind propriul elicopter, heliport, precum şi propria cadă cu hidromasaj sau saună, după cum anunţă publicaţia The Sun. Este vehicolul de ultimă generaţie cu tot confortul şi luxul pe care le aştepţi de la un apartament penthouse.

Zona de lounge, perfectă pentru momentele în care maşina este parcată, este dotată cu un ecran plat de 75 de inch şi un şemineu.

Furrion Elysium aduce excursiile cu caravana la cel mai înalt nivel cu o secţiune pentru bucătărie ce este prevăzută cu un frigider cu două uşi, maşină de spălat vase şi o serie de aparate electrocasnice moderne.

Cu Elysium trebuie să uităm de cabinele de duş sărăcăcioase deoarece baia acestuia este prevăzută cu o zonă de duş ce se dublează ca spaţiu transformându-se în saună.

Dormitorul principal este situat în partea din spate a vehiculului şi are un pat dublu matrimonial imens.

Însă atracţia de cinci stele a acestei case pe roţi poate fi întâlnită sus, pe acoperiş, unde poţi ajunge cu ajutorul unei scări interioare şi unde găseşti un heliport şi un mini elicopter.

Dacă vrei să explorezi împrejurimile pe calea aerului, te poţi urca în elicopterul de două locuri Robinson R22 pentru o mică excursie. Dacă nu, poţi sta la soare, pe terasa de pe acoperiş cu un pahar de şampanie în mână, sau poţi face o baie în jacuzzi.

În timpul mersului pe şosea, aeronava coboară în condiţii de siguranţă în locul dormitorului principal.

Furrion Elysium a întors multe capete la Consumer Electronics Show din 2017, unde compania producătoare Furrion a expus-o pentru prima dată.

La ora actuală este la stadiul de concept, însă este estimată la un cost de câteva milioane de dolari dacă va apărea în curând pe piaţă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO