fbpx

Căutare

Share this article

Renunţ la orice numai de dragul tău / Eşti o rază de soare, o parte din mine / Promit că o să am grijă de tine”. Aşa sună un vers al celei mai noi piese cântată de Adda şi compusă de ea împreună cu Marius Moga şi Marius Mirică, o piesă cu un puternic mesaj adresat viitoarelor mămici care sunt îndemnate să fie responsabile şi să nu consume alcool în timpul sarcinii. Numită “Am grijă de noi”, piesa face parte din campania „Nouă luni cu 0 alcool„, a celor de la Ursus Breweries care au început acest proiect prin 2013 şi l-au dezvoltat apoi pe parcurs, împreună cu experţi, specialişti şi personalităţi. Atât campania cât şi piesa atrag atenţia viitorilor părinţi asupra consecinţelor grave pe care le poate avea consumul de alcool în timpul sarcinii (avortul spontan, naşterea prematură sau probleme grave de dezvoltare sunt câteva dintre acestea).

Mă bucur că fac parte din acest proiect minunat, mai ales că am devenit mămică şi ştiu ce înseamnă grija şi dragostea pentru copilul meu”, spune Adda mărturisind că “nu am făcut niciodată excese, cu nimic, iar când am rămas însărcinată mi-am dat seama că sunt 100% responsabilă de viaţa care creşte în mine”.

Dana Rogoz, care se numără printre personalităţile implicate în proiect, se declară, la rândul ei, foarte bucuroasă să fie „ambasadoare a campaniei #9cu0” şi să poată ajuta ca mesajul “9 luni cu 0 alcool” să ajungă la cât mai multe viitoare mămici. În timp ce Robert Uzună, Corporate Affairs Director Ursus Brewerie, este convins că „prin această melodie vom putea contribui la informarea şi mai multor părinţi şi la prevenirea riscurilor ce pot apărea la viitorii bebeluşi„.

Lansată pe YouTube ADDA Official şi pe platforma DespreAlcool.ro, “Am grijă de noi” a fost produsă în studiourile DeMoga Music iar videoclipul a fost realizat de Codrin Roibu.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO