Căutare

Share this article

Aspen este, se pare, un loc preferat de multe vedete de la Hollywood, cel puţin pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Kyle Richards, actriţa din ”Real Housewives of Beverly Hills”, şi-a petrecut acolo vacanţa împreună cu familia, iar Paris Hilton a fost de curând la Aspen, unde a trăit un moment miraculos: a fost cerută în căsătorie. Cine a îngenuncheat în faţa strănepoatei lui Conrad Hilton (fondatorul hotelurilor Hilton? Nimeni altul decât actorul Chris Zylka („The Leftovers” şi „The Amazing Spider-Man”), iubitul cu care americanca în vârstă de 36 de ani este de aproximativ doi ani. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere în urma galei Oscar, dar au devenit iubiţi doar în urmă cu doi ani.
Sunt atât de încântată să mă logodesc cu dragostea vieţii mele şi cu cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simţit niciodată atât de fericită, sigură şi iubită. El este perfect pentru mine în toate privinţele şi mi-a arătat că basmele există într-adevăr!”, este mesajul pe care vedeta l-a scris pe contul ei de Instagram, alături de imagini pline de romantism în care Zylka îngenunchează oferindu-i un inel de logodnă sau o sărută pasional.

Chris Zylka, care s-a făcut remarcat în ”Everybody Hates Chris”, sitcom-ul lui Chris Rock, jucând apoi în filme mari precum „The Leftovers” şi „The Amazing Spider-Man”, i-a oferit lui Hilton un inel impresionant cu diamante în valoare de 2 milioane de dolari.
Actorul a mai fost la un pas de a se căsători, în 2014 când s-a logodit cu modelul Hanna Beth, de care s-a despărţit însă un an mai târziu.
Sperăm ca de data asta să fie cu noroc. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO