fbpx

Căutare

Share this article
Mai mult decât un accesoriu indispensabil, ceasul a devenit un simbol pentru eleganţă şi bun gust. 
 
În pas cu noile tendinţe, brandul elveţian Rado aduce în atenţia iubitorilor de accesorii luxury trei modele noi de ceasuri minimaliste. Linia intitulată The True Thiline, prezentată şi la târgul internaţional de la Basel, pune accentul pe simplitate şi are un design clasic monocrom. Noile ceasuri sunt disponibile pe alb, negru mat sau lucios şi sunt confecţionate din ceramica high-tech, de cea mai înaltă calitate.
 
Ceasul Rado este o piesă de rezistenţă pentru orice ţinută clasică. Elegant, sobru şi extrem de subţire, este alegerea perfectă, indiferent de stil sau eveniment. Carcasa unui ceas măsoară doar 4.9 mm, aşadar The True Thiline devine cea mai subţire linie de ceasuri lansată în premieră de Rado. Designul inovator a dus minimalismul la un alt nivel, concentrându-se nu doar pe dimensiunea minimă, ci şi pe un aspect estetic aparte. Rezultatul este un produs modern, în trend cu noile tendinţe ale modei, cu finisaje excepţional lucrate. Noua gamă se remarcă şi printr-un sistem de iluminare foarte bun, materiale ceramice cu aspect metalic rezistente la zgâriere, care nu conţin însă nici un metal. 
 
Un brand recunoscut la nivel global pentru designul ingenios şi utilizarea unor materiale revoluţionare, Rado îşi păstrează în continuare notorietatea binemeritată sub filozofia „dacă ne putem imagina, putem realiza”.
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO