fbpx

Căutare

Share this article

În 2016, Hublot (brand elveţian de ceasuri de lux) şi Berluti (marcă franceză subsidiară a LVMH, care produce pantofi) făceau echipă pentru realizarea colecţiei de ceasuri “Classic Fusion Chronograph”. O colecţie superbă, cu ceasuri cu cadran şi curea finisate în piele de Veneţia, care s-a dovedit a avea mare succes. Acum, cele două branduri şi-au unit din nou forţele pentru a extinde această colecţie cu încă două ceasuri realizate în acelaşi stil. Gentlemanul modern, căruia îi este dedicată această colecţie, poate purta, de-acum, noul model, ce îmbină un material tradiţional precum pielea cu tehnologia modernă. “Combinând meşteşugul tradiţional cu expertiza noastră tehnică am făcut să funcţioneze împreună acest material natural cu rafinamentul mecanic al Hublot”, spune Ricardo Guadalupe, CEO Hublot.

Foto: Pinterest

Noua versiune Berluti „Classic Fusion Chronograph” are un design complex, cu două cadrane inserate în interiorul cadranului mare, o carcasă de 45 mm, disponibilă în două versiuni: Scritto King Gold şi Scritto All Black (ceramică neagră). Cadranul mare şi cureaua sunt finisate în piele de Veneţia, pusă la dispoziţie de Berluti în variante de negru şi maro.

Foto: Watches By SJX

 

Fiecare model are o ediţie limitată de 250 de piese şi este prezentat într-o superbă cutie „Berluti Bespoke”, ce include un kit de ceară Berluti. Preţul unui astfel de ceas poate ajunge la peste 13.000 de dolari.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO