Cei mai scumpi cercei din lume. Și cine sunt proprietarii lor? - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cei mai scumpi cercei din lume. Și cine sunt proprietarii lor?

Iată care sunt cei mai scumpi 10 cercei din lume, cine i-a fabricat, dar mai ales, cine îi deține sau i-a avut în cutia sa de bijuterii.
Share this article

Nimic nu face mai fericită o doamnă decât o bucată de diamant, motiv pentru care ne-am gândit să vedem care sunt cei mai scumpi cercei din lume.

Bijuteriile cu diamante produc magie și fac să strălucească frumusețea unei femei. O bijuterie fină are puterea de a diferenția vizibil o persoană. Și ca să fii sigură de succes, probabil că ar trebui să îți alegi o pereche din cei mai scumpi cercei din lume. Dar oare sunt accesibili la preț? Mai degrabă nu, aș spune eu, dar nu se știe niciodată. Până aflăm răspunsul, nu strică să visăm puțin. Descoperă selecția de bijuterii pe goldcenter.ro. 

Iată care sunt cei mai scumpi 10 cercei din lume, cine i-a fabricat, dar mai ales, cine îi deține sau i-a avut în cutia sa de bijuterii.

#10. Cerceii Arabella Huntington deținuți de Harry Winston

Harry Winston este numele pe care aproape toată lumea care vorbește despre cei mai scumpi cercei din lume îl cunoaște. La fel de bine și cei care vorbesc despre cel mai scump colier sau cel mai scump inel din lume. Același lucru este valabil și pentru cei mai costisitori cercei din lume, iar cerceii Arabella Huntington reprezintă una dintre colecțiile de lux ale lui Harry Winston. Încă nu a fost decisă valoarea lor.

Foto: Styleimagination

#9. Cerceii Paris Nouvelle Vague – 79 de mii de dolari

Pariziencele sunt faimoase pentru gustul lor rafinat atunci când vine vorba de stil. Orice femeie din lumea asta și-a dorit sau își dorește să fie îmbrăcată după moda pariziană. Louis Vuitton, Coco Chanel sau Cartier sunt branduri cunoscute în lumea întreagă, care definesc frumusețea Parisului. Iar dacă vizitezi Parisul, trebuie să arunci o privire și în vitrina magazinului Cartier pentru a observa acești superbi cercei din aur alb.

Foto: Styleimagination

#8. Cerceii cu diamante ai Mariei Antoaneta

Probabil că ai auzit de Eugenie, soția lui Napoleon al III-lea. Era faimoasă pentru stilul său de viață luxos, dar și pentru bijuteriile antice ce o fascinau. Regina Maria Antoaneta nu doar că era pasionată să se gătească, dar adora bijuteriile cu diamant. Maria Antoaneta avea o foarte valoroasă colecție de cercei, iar cei din fotografie nu doar că sunt unii dintre cei mai scumpi cercei din lume, ci reprezintă o piesă din colecția ei. În urma revoluției franceze acești cercei s-au pierdut, iar acesta este motivul pentru care nu este menționat un preț.

Foto: Styleimagination

#7. Cerceii cu diamante și perle – 1,2 milioane de dolari

Mina Golconda din India este una foarte faimoasă pentru diamantele pe care le ascunde. Iar colecționarii de bijuterii susțin că niciodată nu au strâns suficient din bijuteriile minei Golconda. Diamantele Golconda au fost folosite de-a lungul timpului pentru obținerea unora dintre cele mai scumpe și mai minunate bijiterii din lume. Iar această pereche de cercei conține câte un diamant de șase carate, șlefuit în formă de pară. Prețul de licitație este de 1,2 milioane de dolari.

Foto: Styleimagination

#6. Cercei „Picături de diamante” – 2,3 milioane de dolari

Această luxoasă pereche de cercei cu diamante sunt foarte vechi, dar și foarte frumoși. Diamantul în formă de pară cântărește 995 de carate, iar materialul de suport este aurul alb. Ei au fost licitați la faimoasa casă de licitație Christie din New York.

Foto: Styleimagination

#5. Cerceii „Picături de smaralde” – 2,5 milioane de dolari

În 2009, faimoasa actriță câștigătoare a unui premiu Oscar, Angelina Jolie a purtat această pereche antică de cercei la evenimentul de înmânare al premiilor Academiei Americane de Film. Iar după eveniment, acești cercei au devenit subiectul principal de discuție al criticilor de modă și stil.

Cerceii au un design splendid, un smarald lung, încadrat de o ramă argintie, motiv pentru care numeroși bijutieri s-au inspirat și au creat copii ale acestor bijuterii.

Foto: Styleimagination

#4. Cerceii împărătesei Eugenie – 3,3 milioane de dolari

Acești cercei au fost oferiți ca dar de nuntă de către Napoleon Bonaparte frumoasei sale soții, împărăteasa Eugenie. Doyle a surprins lumea prin licitarea frumoaselor bijuterii pe 28 aprilie 2014. Cerceii conțin diamante, argint și platină, iar perlele au fost culese natural, din apele mărilor sărate. Diamantele cântăresc 100 de carate și au fost extrase din mina Gerais din Brazilia, în 1760.

Foto: Styleimagination

#3. Cerceii de smarald și diamant Colombian – 5 milioane de dolari

Una dintre cele mai atractive perechi de cercei din această listă reprezintă și unii dintre cei mai scumpi cercei din lume. Pietrele prețioase sporesc frumusețea cerceilor Colombieni. Valoarea estimată a acestor bijuterii este de 3,5 milioane de dolari, până la 5 milioane de dolari, iar majoritatea experților bijutieri pariază pe prețul de 4,8 milioane de dolari.

Foto: Styleimagination

#2. Cerceii Harry Winston – 8,3 milioane de dolari

Cine nu a auzit de faimosul bijutier al Americii, Harry Winston? El și-a început business-ul în anul 1920. După 12 ani de muncă grea, Harry și-a deschis magazinul de bijuterii în New York. Acești cercei cântăresc aproape 60 de carate și au fost văzuți pentru prima dată în casa lui Winston din California.

Foto: Styleimagination

#1. Cerceii cu diamante Golconda – 9,3 milioane de dolari

Cele mai exorbitante și cele mai scumpe diamante sunt diamantele Golconda. Cerceii cu diamante de forma unei pernițe arată incredibil de bine și pot fura inima oricărei femei. Ultima măsurătoare a celor mai scumpi cercei din lume a arătat că diamantele cântăresc 23,11 carate. Pe data de 31 mai 2011 această pereche de cercei cu diamante au fost pe lista de vânzare a Christie, în Hong Kong.

Foto: Styleimagination
Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora