Cei mai scumpi ochelari de soare din lume - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cei mai scumpi ochelari de soare din lume

Ochelarii de soare completează stilul oricărei persoane și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătatea ochilor. Ochelarii de soare îți protejează ochii împotriva prafului și a gunoaielor, dar, mai presus decât orice, împotriva razelor ultraviolete și a radiațiilor.
Share this article

Care sunt cei mai scumpi ochelari de soare din lume în 2020? Incredibil, însă unii dintre ei costă mai mult decât un Ferrari FF, adică 400 de mii de euro. Acești ochelari au fost purtați de nume precum Elton John, Tom Jones sau Gwyneth Paltrow.

Ochelarii de soare completează stilul oricărei persoane și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătatea ochilor. Ochelarii de soare îți protejează ochii împotriva prafului și a gunoaielor, dar, mai presus decât orice, împotriva razelor ultraviolete și a radiațiilor. În plus, ai șansa să arăți ca un star de la Hollywood și să-ți afirmi stilul și individualitatea cu încredere. Cea mai bună parte este că o pereche de ochelari de soare poate transforma aproape orice outfit într-unul chic și elegant.

Știind toate acestea, nu e de mirare că piața ochelarilor de soare este în mare expansiune, iar printre cei mai importanți fabricanți de ochelari de soare de pe piață se numără De Rigo Vision, Michael Kors, Alexander McQueen sau Fastrack.

Acum că știi toate aceste informații, este timpul să aflăm care sunt cei mai scumpi ochelari de soare din lume.

#10. Cartier Paris Ochelarii de soare placați cu aur de 18 karate – 25 de mii de dolari

Majoritatea ochelarilor de soare au rame de plastic sau metalice. Nu e cazul și acestei perechi ce costă 25 de mii de dolari. Îți poți cumpăra o mașină bună cu acești bani, însă dacă vrei să-ți etalezi stilul și eleganța, nu ezita să cumperi această capodoperă. Pe lângă aur, ramele mai sunt placate și cu 188 de diamante colet, iar stilul lor retro amintesc de moda anilor 1980.

#9. Ochelarii de soare Lugano Diamonds – 27 de mii de dolari

Ochelarii cu rama aurie și lentile roz au 2,85 carate de diamante roz, în timp ce modelul cu imprimeu leopard și diamante galbene și negre sport, 3,59 carate.

Lugano Diamond și-a câștigat un bine meritat loc în industria internațională a bijuteriilor deoarece compania se străduiește să obțină cele mai mari, mai rare și mai neobișnuite pietre pentru creațiile sale uimitoare. Apoi, maestrul bijutier creează cu meticulozitate bijuterii unice și de excepție.

#8. Ochelarii de soare Gold&Wood 119 – 30 de mii de dolari

Ce face ca acești ochelari să fie o piesă de colecție? Principalul motiv este acela că producătorul a folosit o combinație unică de materiale nobile și lemn valoros pentru rame, ceea ce-i oferă produsului o eleganță excepțională. Fiecare pereche de ochelari spune o poveste extraordinară pe care cumpărătorul o poate transforma în propria sa experiență.

Pentru obținerea acestei perechi de ochelari, compania a folosit 12 specii diferite de lemn și a înglobat mătasea în furnirele de lemn. La final, cele 119 diamante fac ca această pereche de ochelari să reprezinte o comoară.

#7. Ochelarii de soare Gold&Wood 253 – 55 de mii de dolari

Încă o capodoperă ce vine de la Paris din partea designerului Gold&Wood, un renumit producător de ochelari și ochelari de soare de mare clasă. Acest design, cunoscut sub numele The Prestige, include o punte placată cu diamante și balamale ale templului, accente solide de platină și tulpini de corn în formă de mână. Daca 55 de mii de dolari ți se pare prea scump, vei găsi și alte variante mai ieftine ale aceluiași designer, dar nu cu atâtea diamante.

#6. Ochelarii Bulgari Flora – 59 de mii de dolari

Bulgari este un brand italian de bijuterii de lux, cu peste 300 de magazine în întreaga lume. Acești ochelari de soare sunt o adevărată capodoperă, un model special placat cu metale și pietre prețioase ce reușește să-l transforme pe cel ce-i poartă într-un star de la Hollywood.

#5. Ochelarii de soare cu diamante Luxuriator Canary – 65 de mii de dolari

Bijutierul și designerul de lux Franco Inc. a creat colecția Luxuriator în 2004. Ochelarii de soare cu diamante reprezintă un model de lux fabricat cu rame aurii, roz, galbene sau albe. Producătorul oferă și versiuni emailate și gravate manual. Toate modelele sunt fabricate folosind piele exotică și coarne de bivol, combinate cu optici de înaltă calitate.

#4. Ochelarii de soare Cartier Panthere – 159 de dolari

Cartier este un producător francez de bijuterii și ceasuri de lux. Compania a fost fondată în 1847 la Paris, iar produsele sale sunt preferate de numeroase celebrități și de către membrii familiilor regale. Compania a pătruns și în industria ochelarilor și produce obiecte de foarte bună calitate, extrem de prețioase.

#3. Ochelarii de soare Shields Emerald – 200 de mii de dolari

Shields Jewelers este o companie originară din Australia, al cărei director, Albert Bensimon, a dezvăluit că a fost nevoie de cinci ani pentru a obține lentilele unice de smarald și trei luni pentru a le lustrui și tăia. Bensimon mai spune că ochelarii de soare de smarald au fost inspirați de împăratul roman, Nero, care a văzut luptele de gladiatori prin niște pietre prețioase verzi. Nu e de mirare că acești ochelari, scoși la vânzare în 2011, au fost printre preferații vedetelor.

#2. Ochelarii de soare Dolce and Gabbana DG2027B – 383 de mii de dolari

Dolce and Gabbana este o casă de modă italienească de lux, fondată în 1985 de către designerii Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Prima lor colecție a apărut în 1985, la Milano, unde au deschis și primul magazin un an mai târziu. Nu a fost mult până ce produsele lor au cucerit piețele de lux din SUA și Japonia și până ce ochelarii de soare ce combină stilul mediteranean cu cel clasic, au pus stăpânire pe ochii privitorilor. Printre cei care au purtat acest model de 383 de mii de dolari se numără Madona, Kylie Minogue, Nicole Kidman, Demi Moore, Isabella Rossellini, sau Angelina Jolie.

#1. Ochelarii de soare Chopard – 400 de mii de dolari

Acești ochelari creați de De Rigo Vision au fost definiți drept capodopera casei de bijuterii elvețiene Chopard și au fost prezentați pentru prima dată în 2012, în Dubai. Un punct de reper al designului său este tehnica specială utilizată pentru a seta diamantele mai strâns în comparație cu setarea clasică a pietrelor. Acest lucru face ca pietrele să creeze un covor care emite o lumină extraordinară. Acești ochelari au fost purtați de Gwyneth Paltrow, Tom Jones sau Elton John.

Dacă ai 400 de mii de dolari în cont, te întrebi cumva dacă să-ți cumperi un Ferrari sau o pereche de ochelari de soare Chopard?

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora