Cel mai activ vlogger internaţional la 92 de ani - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cunoscută pentru performanţele sale sportive, pentru care a obţinut 3 recorduri mondiale, dar şi pentru faptul că nu se încadrează în niciun tipar al vârstei, Elena Pagu îşi demonstrează energia şi vivacitatea încă o dată, explorând un teren nou, cel din online. Cunoscuta atletă în vârstă de 92 de ani are de azi vlog, iar mesajul său este unul cât se poate de pozitiv. „Inima nu face riduri” este numele proiectului din online lansat de Elena, vlog prin care aceasta vrea să arate tuturor că vârsta este doar un număr şi dincolo de el se ascund multe comori. Susţinătoare a unui stil de viaţă activ, promotoare a sportului la orice vârstă şi a atitudinii optimiste, Elena Pagu are de gând să arate prin intermediul vlogului său cum să fim din nou tineri.

În primul episod al vlogului său, Elena Pagu l-a scos pe Matei Dima aka BRomania în parc, pentru a-i arăta cum decurge o sesiune obişnuită de antrenament a atletei. Dacă Matei a putut ţine pasul cu campioana mondială, curioşii pot afla intrând pe vlogul Elenei Pagu.

Zilele acestea Elena Pagu se pregăteşte pentru participarea la Campionatele Europene de şosea pentru veterani, care au loc între 18 şi 20 mai, la Alicante, în Spania. Concursul se va desfăşura pe şosea şi va avea două probe competitive: 10 km şi semimaraton, dar şi probe de ştafetă sau marş.

Atleta în vârstă de 92 de ani este singura româncă deţinătoare a mai multor titluri de campioană mondială, europeană şi balcanică la campionate de marş sportiv.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO