Căutare

Share this article

În colecţia cărţilor de ficţiune a editurii Litera a apărut, de curând, online un nou format al celebrului roman poliţist, „Crima din Orient Express„, de Agatha Christie. Disponibil începând cu săptămâna viitoare şi în librăriile din toată ţara, volumul, ce are în centru unul din faimoasele cazuri ale detectivului Hercule Poirot, anunţă totodată şi intrarea în cinematografele româneşti, pe 24 noiembrie, a celui mai nou film ecranizat după cartea Agathei Christie: ”Crima din Orient Express”, regizat de Kenneth Branagh, care interpretează şi rolul lui Poirot, şi care îi are alături, printre alţii, pe Penélope Cruz, Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Willem Dafoe.

Povestea este extrem de cunoscută însă nu încetează să intrige chiar şi acum, la peste 40 de ani de la moartea acestei scriitoare cunoscută cu numele de ”regina crimei”. Un afacerist american este găsit mort într-un compartiment închis pe dinăuntru din luxosul Orient Express. 12 lovituri de cuţit. 12 călători, toţi suspecţi de crimă. O victimă care se dovedeşte a fi vinovată. Hercule Poirot are de rezolvat un caz destul de complicat. Mai ţineţi minte cum se soluţionează cazul?

 

Puteţi găsi romanul „Crima din Orient Express” online pe www.litera.ro, la preţul de 39 de lei, iar de mâine, şi în librăriile din toată ţara.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO