fbpx

Căutare

Share this article

De acum nu trebuie să-ți mai faci griji pentru curățenia de Paște. Pregătește-te pentru meniuri sofisticare pentru masa în familie și cheamă-ți toți prietenii în vizită, de curățenie se poate ocupa singur noul aspirator robot de la Xiaomi Roidmi. Are o putere de aspirare de 2700PA, 30 de senzori, funcție de mop și capacitate de curățare de până la 250 mp. Dar cea mai interesantă dotare este coșul de gunoi de pe stația sa de încărcare, capabil să golească rezervorul aspiratorului automat. Adică nu trebuie să ai grija robotului până la 30 de zile. El se ocupă singur ca locuința ta să fie curată.

Uită de orele pierdute în timp ce dai cu aspiratorul prin casă. De acum nu trebuie să îți mai pierzi timpul cu asta. Și nici nu trebuie să te mai superi atunci când ratezi vreun colțișor sau când covorul nu este curățat perfect. Roidmi EVE Plus se controlează direct din aplicația Roidmi, în plus roboțelul mapează și delimitează automat diferite camere recunoscându-ți casă, așa că nu trebuie să mai faci tu nimic. În plus, poți vă îl verifici sau să îl programezi să facă curat doar în anumite zone. Tu deții controlul și totul este doar la un simplu click în aplicație. Și îl poți sincroniza și cu Google Assistant sau Amazon Alexa. 

Roidmi
Cel mai inspirat cadou de Paște: aspiratorul robot Roidmi Robot EVE, capacitate de colectare de 3 litri, acum și negru

Spuneam mai devreme că nu trebuie să-ți mai faci griji pentru colțișoarele uitate la curățenie și asta pentru că Xiaomi Roidmi EVE Plus are senzori de nivel care detectează pașii sau previne căderile, de aceea nu se lovește de obstacolele și evită lovirea lor. În plus, treptele joase sau denivelările nu sunt nici ele vreo problemă pentru roboțelul nostru care poate escalada cu ușurință obstacole de până la 20 milimetri înălțime. 

Și la final nici nu trebuie să îl cauți prin casă, Roidmi EVE Plus se întoarce singur la bază atunci când își termină sarcinile de curățare sau când constantă că are nivelul bateriei scăzut. Și dacă nu și-a terminat planul de curățare, își amintește unde a rămas, astfel încât să se poată întoarce acolo și să-și continue muncă după încărcare. Altfel spus, chiar dacă pleci de acasă câteva zile, Roidmi EVE Plus poate să facă liniștit curat în casă, până când coșul de gunoi este plin. Așa că poți pleca liniștit în vacanță, casa ta o să fie curată atunci când te vei întoarce. 

În plus, stația automată de colectare integrează și tehnologii de deodorizare, precum și anti-bacteriene pentru a elimina mirosul enervant de praf și chiar pe cel neplăcut de fum de țigară, păstrând murdăria în saci de 3 litri de capacitate. Iar atunci când sacul de colectare este plin și trebuie înlocuit, primești automat o notificare prin aplicația ROIDMI. Așa că atunci când te întorci acasă din vacanță nu doar că o să ai casa curată, ci și plăcut mirositoare. Ce primire mai frumoase ți-ai putea dori?

Roidmi Robot Eve Plus
Aspiratorul robot Roidmi Robot Eve Plus, capacitate de colectare de 3 litri, acum și negru

Nu există un cadou mai potrivit pentru toată familia! Noul Roidmi Eve Plus este acum disponibil și pe negru cu putere de aspirare între 2700Pa și 3200Pa. Convinge-te singur. Află mai multe informații despre robotul celor de la Xiaomi Roidmi de pe site

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO