Căutare

Share this article

Pat McGrath a auzit strigătele triste, de iarnă, ale buzelor crăpate, uscate şi a rezolvat problema cu primul ei balsam de buze”, scrie InStyle anunţând lansarea celui mai luxos balsam de buze văzut vreodată. Este vorba de Lip Fetish, creat de britanica Pat McGrath, cel mai influent makeup artist din lume, conform revistei Vogue, cunoscută mai ales pentru roşul strălucitor pe care-l imprimă buzelor şi pentru redarea unui ten impecabil.

Nu este vorba doar de un balsam hidratant pus într-un tub – Lip Fetish este la fel de legendar ca şi makeup ratistul”, mai scrie InStyle despre minunatul balsam în valoare de 38 de dolari.
Ce caracterizează acest balsam? Formula incoloră, bogată în antioxidanţi şi anti-îmbătrânire protejează, hrăneşte, înmoaie şi hidratează buzele, conferind un luciu subtil.

Repară, restabileşte şi reumple buzele, menţinându-le sensibil şi lăsându-le cu un finisaj roşu, luminos„, spune McGrath (care a colaborat cu Prada, Miu Miu, Comme des Garçons, Dolce&Gabbana) despre balsamul ce poate fi folosit şi ca bază pentru un ruj clasic.
Lip Fetish, care se găseşte exclusiv pe siteul PatMcGrath.com, este însă, nu doar un hidratant extraordinar ci şi o mică armă secretă pentru un ”sărut ucigaş”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO