Cel mai persistent parfum pentru femei - Top 5 arome - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Unii aleg parfumuri florale sofisticate, altora le plac mirosurile orientale senzuale. Dar, în orice caz, fiecare femeie își dorește ca parfumul să fie persistent și să lase în urmă o trenă plăcută, care atrage atenția. În articolul de astăzi, am întocmit o listă cu cele mai persistente 5 parfumuri top pentru femei, printre care veți găsi cu siguranță „cartea de vizită”!

TOP 5 cele mai bune parfumuri pentru femei 

1. Cel mai persistent parfum pentru femei: Versace Crystal Noir

Crystal Noir de la Versace este cel mai bun parfum de dama.  Această esență este ideală pentru femeile sexy și misterioase. Capodopera olfactivă debutează cu nuanțe de ghimbir, piper alb și cardamom. Inima florală radiază cu motive de gardenie, nucă de cocos, bujor și floare de portocal. Acordurile finale învăluie cu arome de lemn de santal, mosc și chihlimbar. 

2. Chanel Coco Mademoiselle

Lansat în 2001, acest parfum de lux pentru femei are un miros floral-oriental de neegalat. Elixirul este conceput pentru femeile și fetele care preferă aromele clasice. Inițial, în parfum se aud note de bergamotă și iasomie. În inimă pulsează note de trandafir somptuos și iasomie, iar simfonia finală, de patchouli și vetiver, conferă parfumului o personalitate grandioasă. Flaconul are un design clasic din sticlă transparentă, cu fațete și litere aurii, care se îmbină perfect cu capacul mat https://makeup.md/brand/23957/.

3. Cel mai persistent parfum pentru femei: Chloe

Cel mai persistent parfum pentru femei al brandului a fost creat în 2008. Aparține clasei de elită. Conceput pentru femei romantice, sensibile, elegante și încrezătoare în sine. În numeroase recenzii, utilizatorii vorbesc despre durabilitatea, densitatea și strălucirea acestui parfum. La începutul compoziției, se aud clar notele unui astfel de fruct exotic precum litchiul, bujorul roz și frezia. În plus, se simte aroma unică de lăcrămioară, trandafir și magnolie, iar baza parfumată evocă tonuri intense de cedru, chihlimbar, mosc și note pudrate. Acest elixir îți va permite să fii mereu în centrul atenției.

4. Calvin Klein CK IN2U Her

A fost creat în 2007 și aparține clasei de elită. Acest parfum este perfect pentru fetele tinere. La începutul compoziției se aud note blânde, dar bogate de bergamotă, grapefruit și frunze de coacăze negre. Mirosul fermecător al unei orhidee misterioase și al unui cactus sună în notele inimii. Arome șic strălucitoare de cedru, vanilie și chihlimbar sună mult timp pe acordurile finale ale acestui parfum.

5. Cel mai persistent parfum pentru femei: Lancome La Nuit Tresor

Apariția acestui parfum a fost așteptată cu nerăbdare de toți admiratorii acestui celebru brand francez. Noutatea a apărut în 2015. Are o aromă oriental-gurmandă, diluată cu note florale și fructate. Notele de vârf ale parfumului debutează cu acorduri sublime de mandarină, pară și bergamotă. În inima parfumului pulsează motive de orhidee, vanilie, căpșună, trandafir, fructul pasiunii, iar baza parfumată evocă tonuri intense de pralină, vanilie, paciuli, caramel, papirus, cafea, lychee, cumarină, lemn dulce și tămâie. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO