fbpx

Căutare

Share this article

Mercedes Benz a combinat luxul cu tehnologia off-road pentru a crea cel mai nou SUV al său, Mercedes-Maybach G-Class 650.

Producătorul german de maşini a dezvăluit noua maşină Maybach cu plafon retractabil şi un motor V12, dotată cu o mulţime de facilităţi high-tech precum suporturi termice pentru pahare sau mese pliante ascunse în consola centrală.

Denumită Mercedes-Maybach G-Class 650, maşina a fost dezvăluită în cadrul Salonului auto de la Geneva care a început pe 7 martie şi se pare că este cel mai scump SUV din lume. Preţul afişat este de 500 de mii de dolari.

În 2015, am urmat paşii logici în deschiderea unui nou capitol al clasei de lux cu modelul nostru Mercedes Maybach”, a declarat Dr. Jens Thiemer, directorul de marketing al companiei Mercedes-Benz Cars.

De atunci am produs peste 15000 de Mercedes-Maybach. Prin urmare, una din 10 maşini vândute segmentului de piaţă S Class, a fost un Mercedes-Maybach. Cu Mercedes-Maybach G Class Landaulet, extindem portofoliul Mercedes-Maybach şi includem cel mai prestigios off-roader din lume”.

Acest model este prevăzut cu un pavilion fabricat din material textil ce se poate transforma într-unul convertibil. Cu o simplă apăsare de buton, maşina devine decapotabilă, iar pasagerii de pe locurile din spate au parte de o privelişte absolut superbă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO