Căutare

Share this article

Tex-lock este un antifurt pentru biciclete inovativ fabricat din fibre textile high-tech, lucru care îl face extrem de sigur, flexibil şi uşor.

Tex-lock este la fel de rezistent ca oţelul, iar în urma unui test cu o foarfece care taie fierul, s-a demonstrat că antifurtul este extrem de greu, aproape imposibil de distrus. Mai mult, cu cât este mai frig afară, cu atât misiunea hoţilor de a tăia antifurtul este mai dificilă.

Tex-lock a fost inventat în urma ideii geniale a unei tinere din Germania care a renunţat de ani buni la a mai merge cu maşina şi se foloseşte doar de biciclete. În timpul unei călătorii, Alexandra Baum şi-a imaginat cum ar fi un antifurt extrem de rezistent şi având experienţă în dezvoltarea produselor textile multifuncţionale şi în managementul afacerilor, a implementat această idee. În ajutorul ei au venit Susan Brand, responsabilă cu dezvoltarea de noi produse pentru tex-lock şi Katja Kaseberg cu abilităţi profesionale pe zona de vânzări, amândouă pasionate de ciclism.

Echipa care a dezvoltat antifurtul Tex-lock

Antifurtul tex-lock nu cântăreşte mai mult de 350 de grame/metru, este extrem de uşor de manevrat şi flexibil astfel încât să încapă în buzunarul celui care îl foloseşte. Fiind fabricat din material textil, nu se pune problema de a zgâria bicicleta. Este disponibil în mai multe culori şi texturi şi se livrează împreună cu lacătul necesar.

Fiind o idee de business inovativă, a fost preluată de Kickstarters, asociaţia care sprijină micii întreprinzători şi care face posibilă realizarea unor astfel de proiecte.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO