fbpx

Căutare

Share this article

Bvlgari are de acum un nou model de ceas, Octo Finissimo Skeleton Titanium, creat “pentru a indica timpul în cel mai subtil şi inovator mod posibil”, după cum scriu cei de la Luxuo. Unul dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri din lume, Bvlgari – care a completat de multe ori outfit-ul vedetelor de la Hollywood – propune acum un model ultra subţire şi uşor. Octo Finissimo Skeleton Titanium are un design mai dinamic şi mai revoluţionar decât ceasurile mărcii de până acum, design subliniat de intersecţia îndrăzneaţă a cercului şi pătratului care formează un octogon, indicând astfel timpul printr-o perfectă geometrie.

Un film perfect constă într-o serie de scene mici unite de un scenariu credibil; o orchestră perfectă este una în care fiecare muzician are control asupra propirului instrument fiind în acelaşi timp în armonie cu ceilalţi”, scrie şi Business Insider făcând comparaţie cu noul ceas Bvlgari, “un puzzle perfect în care fiecare element are funcţie tehnică şi estetică”.

Extrem de subţire, inteligent elaborat, Octo Finissimo Skeleton Titanium este ca “o simfonie” în care toate cele 249 de componente formează mişcări precise şi delicate.

 

Ceasul este alimentat cu mecanismul interior Caliber BVL 128SK, care a fost comprimat la o grosime de doar 2,35 mm, ceea ce-l face unul dintre cele mai subţiri din lume. Acesta afişează orele, minutele şi secundele mici (grosime de 2,35 mm), indicând în acealşi timp rezerva de putere (65 de ore). Cu un cadran şi o carcasă ultra-subţire de titan (grosimea de 5,37 mm), Octo Finissimo are, de asemenea, şi o rezistenţă la apă de până la 30 de metri.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO