fbpx

Căutare

Share this article

„Cele mai așteptate filme în 2020” este o listă destul de lungă și pare că vom avea genuri pentru toate gusturile. Sunt câteva filme icon pe care fanii le așteaptă încă de la anunțul primelor filmări. Fiecare dintre filmele de mai jos are anunțată o dată oficială de lansare, însă, având în vedere că se pot schimba lucrurile în interiorul caselor de producție, datele ar putea varia puțin. Însă, adevărații fani care au așteptat atât de mult timp, vor ști să aibă răbdare pentru a-și vedea favoriții în cinema.

Ghostbusters

Regia: Jason Reitman

Distribuția: Bokeem WoodbineFinn WolfhardCarrie Coon

Data de lansare: 10 iulie 2020

„Ghostbusters” din 2016 nu a fost deloc un succes financiar, a avut parte de o audiență împărțită și o mulțime de controverse. Cu toate acestea, cel de-al treilea film este de fapt o continuare a primelor două. Deja ne pregătim popcornul.

Top Gun: Maverick

Regia: Joseph Kosinski

Distribuția: Tom CruiseJennifer ConnellyJon Hamm

Data de lansare: 26 iunie 2020

Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate filme în 2020, în primul rând pentru că niciodată nu ne-am așteptat la o continuare a filmului Top Gun, mai ales după 34 de ani. Dar la fel nu ne-am așteptat nici la o nouă „Misiune Imposibilă” și am văzut-o. Cum necum, important este că-i vom vedea din nou pe Tom Cruise și pe Val Kilmer în avioane.


Morbius

Regia: Daniel Espinosa

Distribuția: Adria ArjonaJared LetoJared Harris

Data de lansare: 31 iulie 2020

Jared Leto trece de la The Joker, la acest film făcut după o carte cu benzi desenate. Pornind de la benzile desenate Spider-Man, Morbius a început ca antagonist, dar de atunci a evoluat într-un anti erou. Seamănă puțin cu povestea lui Venom, nu?

Onward

Regia: Dan Scanlon

Voci: Tom HollandChris PrattOctavia Spencer

Data de lansare: 6 martie 2020

Când vine vorba de Pixar, nu este nevoie de mai mult de câteva detalii de complot și unele concepții artistice pentru a ne entuziasma. La aproape 25 de ani de la Toy Story, studioul de animație își menține reputația și se pare că Onward este deja câștigător.

Birds of Prey

Regia: Cathy Yan

Distribuția: Margot RobbieMary Elizabeth WinsteadJurnee Smollett-Bell

Data de lansare: 7 februarie 2020

Înainte ca Margot Robbie să-și asume mantia de Harley Quinn, personajul și-a făcut prima lui apariție live în serialul de televiziune de scurtă durată „Păsări de pradă”.

Echipa de femei super eroi își va regândi poziția, cu Harley Quinn în prim plan, luptând împotriva lui Ewan McGregosr în papucii lui Black Mask și a lui Chris Messina care joacă personajul Victor Zsasz.

Godzilla vs. Kong

Regia: Adam Wingard

Distribuția: Millie Bobby BrownEiza GonzálezAlexander Skarsgård

Data de lansare: 13 martie 2020

Atunci când giganticul Kong o întâlnește pe terifianta Godzilla, toată lumea se oprește în loc pentru a vedea cine este regele monștrilor.

Bond 25 (No time to Die)

Regia: Cary Joji Fukunaga

Distribuția: Daniel Craig,  Ana de ArmasRami MalekChristoph Waltz

Data de lansare: 8 aprilie 2020

Nu puteam să avem un nou Top Gun și să nu mai avem un film cu James Bond. Ar fi fost absurd de-a dreptul.

De data aceasta îl vedem pe Daniel Craig care a renunțat la serviciu și trăiește retras în pace. Numai că, ce crezi? Intră într-o nouă acțiune vrând nevrând.

Wonder Woman 1984

Regia: Patty Jenkins

Distribuția: Gal GadotChris PineRobin Wright

Data de lansare: 5 iunie 2020

Deși filmările s-au terminat în 2018, acest film ar fi trebuit să fie lansat la finalul lunii viitoare, însă a fost împins până în vara lui 2020. Dacă primul Wonder Women a avut acțiunea în timpul primului război mondial, acest al doilea capitol, sare până în 1984, lucru ce aranjează apele pentru un Wonder Women în timpurile moderne.

Avatar 2

Regia: James Cameron

Distribuția:  Kate WinsletVin DieselZoe Saldana

Data de lansare: 18 decembrie 2020
La lansarea Avatar toată lumea era înmărmurită și curgeau râuri de cerneală în revistele de critică de film. A depășit Titanicul, lucru care ne făcea să credem că va avea cât mai repede o continuare. Însă această întârziere de câțiva ani îi poate fi atribuită regizorului și vederilor lui ambițioase de a capta, cu ajutorul tehnologiei, toate mișcările sub acvatice.

Dune

Regia: Denis Villeneuve

Distribuția: ZendayaRebecca FergusonJason Momoa

Data de lansare: 20 noiembrie 2020

Este clar anul filmelor sci-fi. După succesul răsunător al Dune din 1984, acesta este tot o adaptare a romanului de ficțiune științifică a lui Frank Herbert, despre fiul unei familii nobile încredințate de protecția celui mai valoros bun și cel mai vital element din galaxie.

Având în vedere titlurile de mai sus, nu putem trece peste alte lansări importante precum „Fast&Furios 9”, „A Quiet Place 2” sau „In the Heights”

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO