Cele mai așteptate seriale de pe Netflix - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cu mult înainte de pandemie, dar mai ales în timpul ei, canalele de moovie streeming reprezentau o parte importantă din viața noastră motiv pentru care ne-am gânsit să întocmim o listă cu cele mai așteptate seriale de pe Netflix.

Chiar dacă Netflix a introdus funcția „redă ceva”, sunt multe momente în care nu știm la ce să ne mai uităm, așa că iată cum poți să-ți faci o idee. Și ai de unde alege pentru că lista cu cele mai așteptate seriale de pe Netflix este destul de stufoasă. Am ales pentru tine doar zece azi, având convingerea că până le vei urmări pe acestea mai avem timp să mai alcătuim o listă cu cele mai așteptate seriale de pe Netflix.

I Think You Should Leave

După ce meme-ul său a devenit viral pe internet, Tim Robinson s-a întors pentru sezonul 2 al serialului de comedie, de schițe clasice instantanee I Think You Shoul Leave. Hilar și absurd, vei trece ușor prin toate cele șase episoade de 15 minute într-o singură seară. Și da, hot dog-ul este un motiv care revine.

Cele mai așteptate seriale de pe Netflix: Heist

Un documentar în șase părți, Heist spune poveștile a trei dintre cele mai mari jafuri din istoria americană – povestite de oamenii care le-au realizat. De la un jaf de succes din Vegas, până la un muncitor la distilerie bourbon care fură băuturi alcoolice și câștigă el însuși un profit, nici unul dintre aceștia nu reprezintă un adevărat geniu pentru adevărații fani ai criminalității.

Lupin

Primul serial franțuzesc care a intrat în Top 10 Netflix, Lupin este un thriller care îl urmează pe domnul Assane Diop (Omar Sy) în timp ce încearcă să expună corupția unui bogat filantrop parizian și, făcând acest lucru, șterge numele bun al tatălui său. Acest serial de modă veche este plin de acțiune și suspans, dar și inteligent și plin de emoții. Sezoanele unu și doi rulează deja pe Netflix.

Citește și: Care au fost cele mai urmărite producții Netflix în 2020

Cele mai așteptate seriale de pe Netflix: Sweet Tooth

Produs parțial de Robert Downey Jr. și bazat pe opera cu același nume de Jeff Lemire, Sweet Tooth este o scufundare fantastică în lumea post-apocaliptică în care „The Sick” a transformat aproape toți oamenii și copiii care s-au născut. Ei sunt pe jumătate animal, pe jumătate oamenii. „Hibrizii” sunt uciși într-un exod în masă, dar câțiva rămân. Această poveste îl urmărește pe Gus, alias Sweet Tooth, în timp ce încearcă să ajungă singur într-un refugiu din Colorado.

High on the Hog

Cele patru serii ale documentarului de pe Netflix sunt unele dintre cele mai bune din punct de vedere conținut TV, care au apărut în ultimii ani. Scriitorul și gazda emisiunii, Stephen Satterfield, parcurge seria pe măsură ce urmărește descendența gastronomiei americane din Africa de Vest până în Statele Unite. Cea mai frumoasă parte este că permite oamenilor care știu mai bine decât el să-și spună propriile povești, deschizând o întreagă istorie globală prin prisma mâncării.

Cele mai așteptate seriale de pe Netflix: Sons of Sam

Nu este documentul cu care ne-a obișnuit Netflix. Sons of Sam rescrie istoria în loc să o repete. Documentarul este povestit cu ajutorul arhivelor jurnalistului Maury Terry, care și-a petrecut viața încercând să convingă lumea că notoriul criminal în serie din New York, David Berkowitz nu a săvârșit singur crimele de care s-a declarat vinovat. În schimb, seriile prezintă dovezile lui Terry pentru a arăta că Berkowitz a făcut parte dintr-un cult satanic – în timp ce îl poziționează pe Terry ca un narator obsesiv, de încredere care și-a petrecut viața mergând prea departe în gaura iepurelui. Este atât o biografie a lui Terry, cât și o prezentare fascinantă a operei vieții sale, convingătoare și suficient de puternică pentru a avea un impact pentru totdeauna asupra modului în care ne amintim de infamul caz Sons of Sam.

Shadow & Bone

Seria de cărți fantastice prinde viață pe Netflix în această nouă adaptare, care nu îi va dezamăgi pe fanii săi. Lui Grishaverse i se face în mare parte dreptate în Shadow & Bone, care o urmărește pe cartografa orfană Alina Starkov în timp ce își descoperă puterile, puteri ce-i vor aduce marii aliați și dușmani deopotrivă, în Ravka, distrusă de război. Seria este probabil ușor confuză pentru fanii care nu au citit cărțile, dar hei, nu este vorba despre lumile fantastice?

Cele mai așteptate seriale de pe Netflix: Murder Among the Mormons

Poate că lumea de nișă a rarelor tranzacții cu documente mormone nu îți vine imediat în minte atunci când te gândești la criminali, bombe și crime. Dar Murder Among the Mormons, o nouă miniserie a realizatorilor de film Tyler Measom și Jared Hess, este o poveste incredibilă despre crimă și înșelăciune care a zguduit Biserica Sfinților din Zilele din urmă, din 1985, în Salt Lake City și, fără îndoială, te va șoca și pe tine.

Pretend It’s A City

În Pretend It’s A City, privitorul traversează și descoperă New York-ul cu îndrumarea scriitorului și umoristului legendar, Fran Lebowitz. Într-o serie de conversații cu Martin Scorsese, documentarul servește atât ca o ridiculizare, cât și ca o celebrare a ciudățeniilor și mirosurilor urâte din New York, cu dragoste și onestitate.

Cele mai așteptate seriale de pe Netflix: Fate: The Winx Saga

Fate: The Winx Saga este noua serie de dramă pentru adolescenți, de la Netflix, inspirată din animație apărută pe Nickelodeon, Winx Club. Aici, zânele participă la un internat magic unde învață să-și stăpânească puterile în timp ce își echilibrează prietenia, iubesc viața și luptă cu monștrii. Știi, toate lucrurile normale ale liceului. La sfârșitul celor șase episoade te vei întreba cu siguranță când apare sezonul doi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO