Cele mai bune drone pentru începători - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cele mai bune drone pentru începători

Dacă vei intra în magazinele de specialitate și te vei uita la specificații, vei descoperi drone mai mari, mai mici, drone mai scumpe, mai ieftine, drone pentru curse, drone ideale pentru poze și chiar drone speciale pentru selfie-uri.
Share this article

Pasionații și neinițiații în tehnologie vor căuta să afle care sunt cele mai bune drone pentru începători. Cu toate acestea, trebuie subliniat că unele dintre cele mai avansate dispozitive sunt extrem de ușor de folosit și nu au nevoie decât de o simplă atingere pentru a zbura sau pentru a se întoarce la tine. Iar unele dintre cele mai ieftine drone sunt printre cele mai greu de utilizat. Iar dacă vrei să cumperi o dronă pentru copii, alegerea devine și mai dificilă.

Dacă vei intra în magazinele de specialitate și te vei uita la specificații, vei descoperi drone mai mari, mai mici, drone mai scumpe, mai ieftine, drone pentru curse, drone ideale pentru poze și chiar drone speciale pentru selfie-uri. Pentru cei care vor să se distreze doar ridicând o dronă în zbor, am ales câteva modele ca fiind cele mai bune drone pentru începători. Cei de la techstar.ro au super oferte la drone.

Snaptain S5C WiFi FPV

Această dronă de dimensiuni rezonabile are un motiv întemeiat să fie bestseller pe Amazon.  Snaptain S5C include posibilitatea de decolare și aterizare cu o singură atingere, posibilitatea de a trece automat la o anumită altitudine, transmisie video de 720p de la până la 80 de metri (și editare simplă pentru social media), un controler în stil gamepad care folosește telefonul Apple sau Android ca afișaj și posibilitatea de a vedea ce vede drona printr-o cască VR (care nu este inclusă în preț). Îi faci cu mâna și vei avea un selfie.

Pentru a pilota Snaptain S5C trebuie doar să desenezi o linie pe ecranul smartphone-ului cu degetul. Înclinând telefonul, deplasezi drona. În plus poate fi controlată cu vocea. Chiar dacă nu este cea mai accesorizată dronă de pe piață, fiecare dintre caracteristicile ei a fost creată pentru a o face ușor de folosit.

Potensic Upgraded A20 Mini Drone

Aceasta este drona ideală pe care părinții o cumpără pentru copii. Surprinzător de robustă pentru dimensiunile sale minuscule, poate supraviețui rostogolirilor în timp ce începătorii, în special copiii, învață cum să o piloteze. Există trei setări de viteză, astfel încât să puteți începe lent și apoi să „escaladați” asemenea multor drone mai avansate. Asta înseamnă că, indiferent de direcția în care zboară drona, va răspunde la comenzi în funcție de poziția persoanei care deține telecomanda.

A20 folosește un mic controlor asemenea celor de la jocurile video, mai degrabă decât un telefon mobil și toate accesoriile încap cu ușurință într-un rucsac.

Altair AA108 Camera Drone

Drona Altair vine cu o serie grozavă de funcționalități precum: o cameră 720p cu unghi larg de 120 de grade, o telecomandă ce nu are nevoie de un telefon (deși pentru rutele personalizate, pentru a trasa direcția e nevoie de unul), abilitatea de a decide aterizările de urgență, compatibilitatea cu o cască VR pentru vizualizare și o distanță de zbor de 100 de metri.

Dar ceea ce face ca această dronă să iasă în evidență pentru începători sunt setările de control, care îți permit să blochezi dificultatea zborului. Setarea de bază este pentru copii și adulți începători, iar apoi mai poți face două setări pentru a crește progresiv dificultatea. Asta înseamnă că abilitățile dronei cresc pe măsura experienței tale.

Hubsan H501S Standard Edition

Această dronă activată prin GPS de la Hubsan face ceea ce foarte puține drone costisitoare reușesc: se întoarce la tine automat, fără nici o comandă și fără să se izbească de ceva. Controlerul său are un ecran LED de 4,3 inch încorporat, care îți permite să vezi camera dronei. Deși camera 1080p nu este punctul forte al acestei drone, este cu siguranță competentă pentru prețul său.

Eachine E511S

Eachine E511S este acel caz pentru care merită să cheltui în plus pentru un upgrade. Acest model este cu 40 de dolari mai scump decât E511, însă pentru acești bani în plus primești control deplin prin GPS, inclusiv modul Auto-return home sau Follw Me, ceea ce e foarte la îndemână pentru cei care sunt pasionați de selfie-uri sau alte activități outdoor precum hiking sau biking.

Aparatul foto de pe Eachine este un atu puternic care înregistrează videoclipuri 1080p și fotografii de 1920×1080 pixeli cu un obiectiv cu unghi larg, reglabil cu 45 de grade.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora