Cele mai bune filme cu Mila Kunis - LIFE.ro
Mergi la conținut

Cele mai bune filme cu Mila Kunis

Apare pe micul ecran și pare că domină scena încă din 1998, la început în rolul lui Jackie Burkhart în „That ‘70s Show”, mai apoi ca Meg Griffind în „Family Guy” (un rol pe care îl joacă de aproape 20 de ani de atunci).
Share this article

Mila Kunis este acea actriță cu față de păpușă și personal consider că cele mai bune filme cu Mila Kunis sunt filmele în care joacă ea. Apare pe micul ecran și pare că domină scena încă din 1998, la început în rolul lui Jackie Burkhart în „That ‘70s Show”, mai apoi ca Meg Griffind în „Family Guy” (un rol pe care îl joacă de aproape 20 de ani de atunci).

Dar să nu uităm că Mila Kunis este și star de cinema, cu roluri în filme foarte bune, unele chiar cu palmare de Oscar.

Dar să vedem ce consideră criticii a fi cele mai bune filme cu Mila Kunis.

#15. American Psycho 2 (2002)

Kunis joacă rolul principal în acest film, rolul unei studente la criminologie, al cărei fundal este încurcat în povestea lui Patrick Bateman din American Psycho. Filmul a fost unul pedepsit de critici și chiar denunțat de autorul cărții, Bret Easton Ellis. Dar Mila Kunis dă tot ce poate pentru acest rol.

#14. Max Payne (2008)

Max Payne este un thriller „noir” ce are la bază jocul video cu același nume, în care Kunis joacă rolul lui Mona Sax, o asasină rusoaică răzbunătoare. Aproape nimănui nu i-a plăcut acest film, nici măcar fanilor jocului. Eu aș spune că e un film de băieți, în care o fată frumoasă ce mai e și luptătoare face toți banii.

#13. Honey, We Shrunk ourselves (1997)

Vă amintiți franciza „Dragă, am micșorat copiii”? era despre un om de știință ciudat care a construit o rază de micșorare cu care și-a mișcorat membrii familiei. În acest film, omul de știință și alți părinți au fost micșorați și au fost nevoiți să supraviețuiască în această viață în miniatură, în propria casă, în timp ce copiii lor dădeau o petrecere. Kunis era una dintre invitatele la petrecere.

#12. The Book of Eli (2010)

Acțiunea filmului se petrece într-o lume post-apocaliptică unde un tip pe nume Eli (jucat incredibil de Denzel Washington) are misiunea de a livra o carte misterioasă. Kunis joacă rolul unei femei pe nume Solara, care se alătură lui Eli în misiunea sa.

#11. Get Over It (2001)

Nu ați văzut Get Over It? Trebuie să o faceți. Este unul dintre acele clasice ale anilor 2000, cu subiectul adolescenți. Este o adaptare modernă a piesei lui Shakespeare, „Visul unei nopți de vară”. Chiar dacă personajul lui Mila nu are un rol major în film, ea o joacă pe cea mai bună prietenă a actriței principale.

#10. Jupiter Ascending (2015)

Mila Kunis o joacă pe Jupiter, o servitoare de pe pământ care află că (surpriză!) aparține Pământului, datorită descendenței sale extraterestre. Acest film a fost aspru criticat la nivel universal însă, dacă ești feministă și pasionată de SF, poți să-i dai o șansă.

#9. Date Night (2010)

Mila este unul dintre personajele excentrice și ciudate pe care Steve Carrell și Tina Fey (un cuplu de bătrâni căsătoriți) le întâlnesc într-o noapte în care își dau întâlnire. Are un rol secundar destul de comic, care chiar îi stă bine.

#8. Oz the Great and Powerful (2013)

Kunis o joacă pe Theodora, adică viitoarea Vrăjitoare cea rea a vestului, în producția ce anunță povestea vrăjitorului din OZ. Din punctul de vedere al efectelor vizuale, filmul a fost wow.

#7. Ted (2012)

Kunis joacă rolul iubitei adultului al cărui cel mai bun prieten este un ursuleț de pluș vorbitor. Iar pentru acest rol face tot ce poate și se descurcă excelent în această comedie spumoasă.

#6. The Spy Who Dumped Me (2018)

În acest film, Mila Kunis joacă rolul lui Audrey, o fată ce descoperă că fostul ei iubit este de fapt…un spion. Cu adevărat magic este faptul că cea mai bună prietenă al ei (jucată de Kate McKinnon) este trasă împreună cu ea într-o aventură în Europa, unde amândouă sunt prinse într-un joc al spionilor.

#5. Extract (2009)

Kunis este Cindy, o escroacă ce se angajează temporar la o companie al cărei patron pare să aibă numai și numai probleme.

#4. Friends With Benefits (2011)

Mila joacă rolul unui recruter a cărui sarcină este să relocheze personajul lui Justin Timberlake la New York, pentru un job. Cei doi încep o relație sexuală, care nu se bazează deloc pe sentimente, inadecvată din punct de vedere profesional și care se termină deoarece se îndrăgostesc. Este acel film la care te poți uita în orice seară la relevizor.

#3. Bad Moms (2016)

Bad Moms este o comedie feministă, destul de hilară despre un grup de mame deloc tradițonale care sfidează autoritatea locală a asociației părinților și profesorilor. Kunis o joacă pe Amy, șefa mamelor rele care până la urmă candidează pentru postul de președinte al asociației.

#2. Black Swan (2010)

În acest film excepțional, făcut evident de Natalie Portman, Mila Kunis este Lebăda neagră, lucru mare, de altfel.

#1. Forgetting Sarah Marshall (2008)

Sigur ați văzut acest film. Mila joacă rolul recepționerei Rachel, care îl ajută pe pateticul Peter să uite de Sarah Marshal, fosta lui iubită. Acest film marchează prima colaborare dintre Mila Kunis și Kristen Bell, o relație care mai târziu va dărui lumii Bad Moms.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora