Căutare

Share this article

Nu este deloc surprinzător care sunt cele mai căutate cuvinte pe internet în 2018, cel puțin la nivel mondial. Rețelele de socializare, site-urile de comerț online sau canalul YouTube sunt pe primele locuri în topul căutărilor pe internet în întreaga lume. În România, în 2018 cele mai căutate cuvinte pe internet au fost “translare”, “meteo” și “traducere”.

Care sunt cele mai căutate cuvinte pe internet la nivel mondial

În urma unei analize a căutărilor pe Google, a reieșit că cele mai căutate cuvinte sunt Facebook, Youtube, Amazon, Gmail, Google, eBay, Yahoo, craigslist, weather, Google maps, yahoo mail, Netflix, google translate și whatsapp.

În lista celor mai căutate cuvinte din lume mai intră și paypal, pornhub, google docs, pinterest, calculator, twitter, linkedin, Instagram sau pizza hut.

Iată și un top mai specializat facut de techviral.net pe 2018:

Cei mai căutați muzicieni pe Google

Ariana Grande
Linkin Park
Lady Gaga
Mariah Carey
Ed Sheeran
Travis Scott
Kendrick Lamar
Lil Pump
Katy Perry
Cardi B

Cele mai căutate persoane:

Matt Lauer
Meghan Markle
Nadia Toffa
Harvey Weinstein
Kevin Spacey
Gal Gadot
Melania Trump
Floyd Mayweather
Michael Flynn
Philippe Coutinho

Cele mai căutate cuvinte pe internet în domeniul tehnologiei:

iPhone 8
iPhone X
Nintendo Switch
Samsung Galaxy S8
Xbox One X
Nokia 3310
Razer Phone
Oppo F5
OnePlus 5
Nokia 6

Cele mai căutate melodii/versuri:

Slowly
Shape of You
Perfect
Havana
Look What You Made Me Do
HUMBLE
Versace on the Floor
Closer
Bad and Boujee
Rockstar

Care sunt cele mai căutate cuvinte pe internet în România

În 2018, românii au căutat cel mai mult pe internet site-uri care să traducă automat, precum și starea vremii, cuvintele “translare”, “meteo” și “traducere” fiind în top 3, potrivit unui studiu realizat de agenția SEOlium.

Aceste trei cuvinte au fost accesate de peste 12 milioane de ori în primele 10 luni din acest an. Surprinzător, pe locul patru în topul celor mai căutate cuvinte pe internet în România este cuvântul “libertate”, care a depășit un milion de căutări.

Următorul cuvânt pe listă este “cancan”, urmat de “horoscop”, semn că românii își organizează viața după cum le dictează astrele.

Știrile și sportul sunt și ele în topul intereselor românilor – “ziar”, “sport” și “joc” fiind unele dintre cele mai căutate cuvinte pe internet în țara noastră. “Email”, “fortuna”, “realitate”, “elefant”, “hotel”, “tractor”, “auto”, “calculator”, “comisar”, “muzica”, “loto” sunt cuvintele care încheie top 20.

Vrei să citești în fiecare zi câte o poveste inspirațională?

 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO