fbpx

Căutare

Share this article

Care sunt cele mai ciudate lucruri care s-au vândut vreodată? Pentru ce sume s-au licitat? Și… de ce ai face asta?

A cumpăra un tablou și a-l agăța pe perete pare un lucru normal. Însă nu același lucru putem spune atunci când cumperi un șervețel cu mucozități, aer, apă sau niște resturi de mâncare care valorează averi la licitații. Ca să nu mai vorbim despre cel care a cumpărat un tablou care se afla doar în imaginația artistului. Serios?

Vă poftesc să vă minunați de cele mai ciudate lucruri care s-au vândut vreodată și să vă puneți întrebarea: „eu pentru care aș plăti?”

Cele mai ciudate lucruri care s-au vândut vreodată: Dezordine- 14 milioane de dolari

Se pare că visul oricărui adolescent este să vândă mizeria din camera lui. Artista britanică, Tracey Emin, chiar a făcut-o. În 1999, a petrecut câteva zile în pat, fiind profund deprimată din cauza greutăților din relațiile sale. Mai târziu a vândut instalația făcută din gunoi și resturi la o licitație pe care a numit-o „Patul meu”. Cumpărătorul a fost Charles Saatchi care a plătit 150.000 de dolari. Omul a revândut acest articol ca simbol al depresiei suicidare pentru 4 milioane de dolari.

cele mai ciudate lucruri care s-au vândut
Dezordinea vândută pentru 14 milioane de dolari

Cele mai ciudate lucruri care s-au vândut vreodată: Apă – 455 de dolari

În 1977, băieții deștepți din staff-ul lui Elvis Presley au vândut un pahar cu apa pe care artistul nu a băut-o, pentru 455 de dolari. S-a întâmplat în Carolina de Nord după unul dintre concertele sale. În acel moment, 455 dolari reprezentau o sumă imensă de bani. Ne întrebăm cât timp cumpărătorul a continuat să se bucure de achiziție – au rămas doar câteva picături în pahar, care erau aproape de evaporare, în timpul licitației.

cele mai ciudate lucruri care s-au vândut
Paharul cu apă din care a băut Elvis Presley

Cele mai ciudate lucruri care s-au vândut vreodată: Păr – 1 milion de dolari

În 2007, Britney Spears a șocat publicul după ce s-a ras în cap. Proprietarii salonului de înfrumusețare unde cântăreața și-a tuns părul au decis să-l vândă pentru nu mai puțin de 1 milion de dolari. Licitația a inclus, de asemenea, elastice de păr, o brichetă și o cutie dintr-o băutură energizantă pe care Britney a lăsat-o la coafor. Adevărate comori.

cele mai ciudate lucruri care s-au vândut
Britney Spears cheală

Distracție – 3 mii de dolari

4 băieți australieni, amuzanți și deștepți, au reușit să-și vândă timpul la o licitație pe eBay. Au oferit un weekend plin de distracție cu ei pentru 3.000 de dolari. Programul evenimentului a inclus băuturi, gustări și conversații frumoase. Nu este o idee proastă pentru un startup studențesc.

cele mai ciudate lucruri care s-au vândut
Distracția cu prietenii australieni
Citește continuarea articolului 1 2 3 Pagina următoare »
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO