fbpx

Căutare

Share this article

Într-o lume a antreprenorilor, startup-urilor şi freelancer-ilor, spaţiile de co-working au devenit soluţia ideală pentru a face business. Când eşti pe cont propriu, te bucuri de o anumită flexibilitatea şi libertate de a-ţi folosi timpul, dar câteodată este destul de greu să munceşti din biroul de acasă. De multe ori, te poate prinde ora prânzului în faţă laptop-ului, fără a te schimbă din pijamale sau a lua micul dejun, aşa că soluţia ideală este, fie să îţi delimitezi spaţiul personal, fie să identifici un astfel de spaţiu creativ care să te stimuleze în a-ţi crea noi conexiuni şi chiar de a dezvoltă noi afaceri. Co-working space-urile au apărut că “ciupercile după ploaie” peste tot în lume pentru că se bucură de o amplasare foarte avantajoasă, o taxa accesibilă, un spaţiu primitor şi creativ! În lume, sunt astfel de spaţii care au propriul şemineu, unele servesc şampanie şi feluri de mâncare vegetariene, altele au biblioteca, o zona cu plante sau o terasă, iar cele mai grozave sunt situate pe plajă ori sunt dotate cu piscine şi chiar leagăne! Evident, vorbim despre co-working spaces situate în Bali, Hong Kong, New York sau Londra… şi totuşi nici Bucureştiul nu a rămas codaş!

Situat pe Stradă Arhitect Ion Mincu nr 1, Seneca Anticafe este un spaţiu gândit deopotrivă pentru lucru, cât şi pentru relaxare. Pentru numai 8 lei pe ora, aici poţi să lucrezi la proiectul tău, poţi învaţă pentru examene, poţi stă de vorba cu prietenii sau participa la un workshop. Practic, plăteşti timpul sit e poţi folosi de spaţial în care te afli: de la cărţi şi reviste de specialitate, la acces la bibliotecile universitare, mese de lucru, proiector, până la ceai, fructe şi snack-uri cu o consumaţie nelimitată. Design-ul este nordic, iar spaţiile sunt delimitate în funcţie de necesităţi. Sunt zone în care poţi discuta sau dimpotrivă poţi beneficia de o linişte totală. Dacă stai mai multe de cinci ore, a cincea ora nu o mai plăteşti!

We Love Digital se află amplasat în două dintre cele mai bune zone ale oraşului: Bulevardul Dacia, nr 30, în clădirea Mecano şi straa Radu Vodă 17, în zona Pieţei Unirea. Aici beneficiezi de internet fără cusur, cafea pentru inspiraţie, fructe proaspete pentru a te menţine în formă, totul într-un spaţiu creative Google Style şi mai ales oameni care au aceleaşi interese că ţine. Preţul este de 200 de euro plus TVA pe luna.

Talent Garden Bucureşti se află într-una dintre cele mai creative clădiri din Bucureşti: palatal Universul, o clădire lăsată mulţi ani în paragină, dar reabilitată. Acolo se află o cafenea, un magazine cu lucruri cool,  un bar de cocktail-uri, un teatru, dar şi un club! Abonsmanetul este lunar şi costă între 150 şi 250 de euro pe luna, iar amplasarea este pe stradă Brezoianu 23-25, în zona parcului Cişmigiu.  Toate abonamentele includ servicii de secretariat, recepţie şi printare, iar, în funcţie de abonamentul ales, sunt incluse şi servicii precum: acces la sala de meeting, acces la platforma online TAG people pentru a intră în contact cu orice membru al comunităţii din orice ţară TAG, posibilitatea de a lucra gratuit 5 zile pe lună din orice alt hub Talent Garden worldwide, networking şi networking events.

Unul dintre cele mai hippy spaţii de lucru este Pura Vida Hub, care este totodată şi o ceainărie, iar vara are o terasă de unde te poţi bucură de o privelişte de excepţie asupra oraşului vechi. Situat la colţul dintre străzile Smârdan şi Lipscani, huib-ul este deschis 24 de ore 7 zile din 7 şi oferă şi posibiltate de cazare peste noapte. O zi de lucru costă 5 euro, o săptămâna 30 de euro, iar o luna 100 de euro, iar în schimb primeşti internet de mare viteză, cafea şi apă, scaune confortabile, acces la video proiector şi Săli de conferinţă. Tot acolo poţi participa la proiecţii de film şi la workshop-uri…chiar şi de tricotat!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO