fbpx

Căutare

Share this article

Sărbătorile de iarnă au trecut cu viteza fulgerului, însă acest lucru nu înseamnă că nu mai ai de acum nicio ocupaţie. Dimpotrivă, luna februarie vine cu câteva provocări cărora trebuie să le faci față cu brio, provocări care îţi vor pune la treabă intelectul dar şi forţa fizică cu care eşti înzestrat. Poţi alege să accesezi un joc de noroc oferit de Maxbet sau poţi face alte activităţi la care până acum doar te-ai gândit. Dar nu e tot! Afla aici ce mai poți face! Te asigurăm ca o sa iti placa!

Pregăteşte-te de Valentine’s Day

14 februarie este data la care toţi îndrăgostiţii din lume îl celebrează pe Sfântul Valentin. Deşi la origine această sărbătoare are la bază preceptele creştine onorând pe sfântul cu acelaşi nume, ziua de 14 februarie este asimilată în ziua de astăzi cu un elogiu pe care îndrăgostiţii din toate lumea şi-l aduc reciproc. Este ocazia minunată de a-ţi declara dragostea şi mai ales de a o întări prin câteva gesturi sau cadouri care vor avea un impact deosebit asupra partenerului. În acest sens te poţi gândi:

  • Să îţi surprinzi iubitul/iubita  cu un cadou simbolic, precum o floare sau ceva dulce sub formă de inimioară
  • Să profiţi de această semnificaţie a zilei de 14 februarie şi să o inviţi la o cină romantică
  • Să organizezi o vacanţă surpriză, într-o locaţie la care v-aţi gândit de multă vreme

drumetie-montana

O drumeţie montană

Ce alt prilej mai bun de a da jos kilogramele depuse peste sărbătorile de iarnă decât o drumeţie în aerul proaspăt de munte. Oricât ar părea de greu de crezut, o plimbare pe munte aduce o serie de beneficii care se reflectă fără îndoială în starea ta de spirit dar şi în cea de sănătate. Alege un traseu de parcurs nu atât de dificil, pentru a nu face din această ieşire la munte o activitate sportivă extremă, gândeşte-o ca pe o relaxare binevenită după o perioadă destul de încărcată. Şi pentru că tot am adus aminte de beneficiile pe care şi o simplă plimbare pe munte o aduce, se cuvine să amintim câteva dintre acestea:

  • Drumeţia montană este recomandată mai ales ca tratament în combaterea depresiilor şi eliminarea gândurilor negative care duc la tentative de suicid. Chiar dacă nu suferi de o asemenea boală, simplul fapt că inspiri aerul curat al muntelui va contribui la eliberarea hormonului fericirii, ceea ce îţi va înfrumuseţa fără îndoială ziua
  • Se creşte puterea de inovaţie şi de creativitate. Decuplarea fie ea şi pentru o singură zi de sub influenţa tehnologiei creşte în mod semnificativ nivelul de concentrare intelectual şi implicit creativitatea, explicaţia fiind una cât se poate de simplă, oxigenarea naturală a creierului
  • Drumeţiile montane contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate individuală, constituindu-se în acest fel în cea mai indicată activitate sportivă. Şi…fiindcă tot am depus kilograme în plus, o drumeţie pe munte arde în medie 500 de calori într-un interval scurt de timp, ceea ce o face de altfel şi extrem de competitivă în combaterea obezităţii

Citeşte un roman romantic

În aceste zile, timpul a rămas cea mai importantă resursă, care din păcate nu ajunge nici unuia dintre noi. Este sigur că ai experimentat de multe ori dorinţa de a-ţi dedica numai pentru tine ceva timp, însă sarcinile cotidiene sunt atât de multiple şi necesită atât de mult din această resursă, încât adeseori îţi spui că rămâne pe altădată.

În toată această dorinţă de timp dedicat numai pentru tine, intră şi o activitate adesea trecută în banal, dar pe care fiecare dintre noi a încercat-o la un moment dat, cititul. Dacă ai la dispoziţie un roman pe care vrei să îl citeşti de multă vreme, acum este prilejul mult aşteptat. Luna februarie îţi oferă posibilitatea de a te retrage în intimitatea căminului şi de a rămâne doar tu şi cartea preferată. Este o activitate extrem de plăcută, care pe lângă plăcerea efectivă a cititului îţi va da:

  • Deconectarea de la grijile cotidiene care te împresoară în fiecare zi
  • Relaxarea mintală pe care un roman romantic o induce în mod automat
  • Va contribui la mărirea sensibilităţii de care dai dovadă în cuplu

Fă un lucru frumos pentru o persoană apropiată

Este practic imposibil ca trăind într-o comunitate în care includem atât familia cât şi pe cei apropiaţi de la locul de muncă sau din anturajul personal, să nu vrei să faci o faptă bună pentru cineva drag. Poate fi vorba de o carte pe care nu reuşeşte să o găsească de ceva timp, o excursie la care tânjeşte de multă vreme sau pur şi simplu o ieşire care să îl smulgă de la stresul cotidian. Dacă ai identificat o asemenea dorinţă şi îţi stă în putere să o îndeplineşti, luna îndrăgostiţilor este ocazia perfectă cu care poţi surprinde.

Nu este nevoie de o investiţie exagerat de mare şi indiferent de câţi bani vei cheltui, bucuria pe care o vei face acestei persoane este una nepreţuită, care nu se  poate măsura în bani. Dacă ieşirea la o plimbare este dorinţa pe care cel apropiat ţie o are, nu mai amâna, fă-i o bucurie şi invită-l să vă bucuraţi împreună de aceasta. Dacă ai ales să cumperi cartea mult aşteptată nu mai aştepta şi fă-i bucuria de a i-o înmână personal, iar dacă te gândeşti la orice altceva care i-ar putea face plăcere, nu mai ezita, treci la acţiune şi zâmbetul pe care îi vei primi este cu siguranţă cea mai aşteptată răsplată.

film-romantic

Urmăreşte un film romantic

Nu este nevoie să te deplasezi la cine ce ştie ce cinema sofisticat pentru a-i face o surpriză frumoasă jumătăţii tale. Este de ajuns să te concentrezi pentru câteva ore, să faci toate pregătirile necesare şi apartamentul în care locuieşti se va transforma ad-hoc în cea mai frumoasă sală de cinema întâlnită vreodată. Participă la realizarea unui decor intim, nu ezita să apelezi la latura estetică pe care o ai, fă rost de un aranjament floral şi pune alături şi o sticlă de vin de cea mai bună calitate. Selectează un film romantic pe care îţi doreşti de multă vreme să îl vedeţi împreună. Succesul este garantat, vei avea o seară de vis şi ceea ce contează cel mai mult, vei avea parte atât de surpriza partenerului dar mai ales de  aprecierea acestuia!

Luna februarie este cu adevărat o lună care se pretează la o mulţime de activităţi în cuplu. Poţi să îţi surprinzi partenerul/partenera cu un răsfăţ dulce de Ziua Îndrăgostiţilor, poţi alege să vă petreceţi timpul oxigenându-vă creierul într-o drumeţie montană sau pur şi simplu puteţi urmări un film romantic care să vă întărească relaţia de iubire. Fă orice îţi este la îndemână şi nu uita că bucuria pe care o faci celuilalt este cea mai bună răsplată!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO