fbpx

Căutare

Share this article

Diseară, Moş Crăciun se porneşte să ne aducă tuturor cadourile dorite. Moşul cel darnic şi-a reînnoit deja brevetul de pilot, după cum anunţa ieri autoritatea aviatică din Canada, aşa că nimic nu îl va face să întârzie atunci când va porni în zbor cu sania lui tras de reni.

Totuşi, e posibil să se oprească la odihnă în luxoasele louge-uri din aeroporturile lunii. Iată un top al acestora, aşa cum a fost întocmit de redactorii de la Traveler conform voturilor primite de la utilizatorii sistemului Priority Pass care oferă acces preferenţial pe aeroporturile din 500 de aeroporturi ale lumii. În realizarea topului au fost luate în considerare calitatea răcoritoarelor, designul şi calitatea serviciilor oferite pasagerilor.

În topul aeroporturilor din întreaga lume se află Plaza Premium Lounge din terminalul 2 al aeroportului Heathrow din Londra. Dintre facilităţile oferite de acest Lounge fac parte un bar de tapas, o bucătărie deschisă unde chefii îţi prepară pe loc orice îţi doreşti, spaţii liniştite pentru relaxare şi o spa cu tratamente organice. Două ore în acest lounge te costă 43 de dolari în care accesul la spa nu este inclus.

Plaza Premium Lounge, Heathrow, Londra

Pe prima poziţie între louge-urile europene este [email protected] din terminalul 2 al aeroportului din Helsinki, care oferă pasagerilor acces la o bibliotecă bine pusă la punct şi senzaţia că se află chiar acasă.

[email protected], Helsinki

Cum Moşul ajunge şi în Africa şi Orientul mijlociu, ar fi bine să se oprească şi la Petra VIP Lounge din Aeroportul iordanian de la Amman. Luxos şi rafinat, lounge-ul surprinde prin aerul de hotel de cinci stele şi prin prezenţa amabilă şi agreabilă a personalului.

Petra VIP Lounge, Amman, Iordania

Asiana Lounge din Aeroportul Seul Incheon îl va primi pe Moş Crăciun cu o bibliotecă imensă şi un pian pentru concerte de colinde, acesta fiind lounge-ul pe prima poziţie în Asia. În America de Nord, Lounge-ul The Club de la San Jose Airport, din Statele Unite, s-a poziţionat în top, iar în America de Sud prima poziţie a fost ocupată de VIP Lounge din Guadalajara, Mexic.

Indiferent de unde alege să se oprească sau nu, noi îi dorim lui Moş Crăciun drum lin şi îi promitem că îl aşteptăm cuminţi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO