Căutare

Share this article

Pe 20 mai are loc Made in RO, ediţia #9, locul unde se vor spune poveşti de design, coapte în cuptorul de ceramică

DESIGNIST, primul proiect românesc de publishing online care vorbeşte despre designerii români de produs, despre design interior şi industriile creative, iese din nou în offline cu ocazia unei ediţii speciale Made in RO – Târg ales de design, dedicate ceramicii. Made in RO #Ceramică va avea loc într-o clădire monument istoric din Bucureşti, de pe strada Alexandru Philippide nr. 5, etajul 2 (în spatele Institutului Francez), şi va reuni unele dintre cele mai fresh şi originale proiecte de ceramică contemporană din România. 

Made in RO #Ceramică face parte din circuitul de evenimente organizate în contextul Romanian Design Week 2017. DESIGNIST inaugurează astfel un concept de evenimente tematice, care pune accent pe caracterul unitar al proiectelor curatoriate. Vor expune, într-un cadru exclusivist, unii dintre cei mai talentaţi artişti ceramişti, precum şi designeri de bijuterie, fashion sau obiect, care au proiecte colaborative pe zona de ceramică sau care includ ceramica în creaţiile lor. 

Pe lângă frumuseţea delicată a obiectelor de porţelan pe care le poţi cumpăra de la târg, pe 20 mai vei avea ocazia să descoperi şi un apartament interbelic – deschis publicului doar cu ocazia evenimentului. Spaţiul, cu tavane înalte, glasvanduri şi sobe originale, va pune în valoare creaţiile ceramice semnate de cei 15 artişti români.

Vizualul târgului-expoziţie spune, din nou, o poveste made in RO. Este vorba de un platou din porţelan glazurat, creaţie a Alinei Constantin aka Alina Ceramics. Face parte din colecţia “Bubble” – o serie limitată de platouri din porţelan decorate prin suflarea de bule de săpun cu pigment ceramic, tehnică ce oferă unicitate fiecărui produs.

Printre cei care vor expune se numără Keramice, Studio mud., SPOONFOOL, Alina Ceramics, Ceramic Sparrow, De Ceramică – Mădălina Teler, Mădălina Andronic, Una ca Luna, Atelierul Bufniţa Ceramică, Glorybox, Atelier BohemianFlow, Atelierul de porţelan, Iutta, Bianca Grin sau Christine on the Clouds.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO