fbpx

Căutare

Share this article

Anul care tocmai se încheie a fost presărat cu nenumărate evenimente nefericite, scandalurile sexuale de la Hollywood, alegerile americane, atacurile din Barcelona sau Las Vegas fiind doar câteva dintre acestea. Însă 2017 a avut şi momente bune, multe dintre ele de-a dreptul amuzante. Pe câteva dintre acestea vi le readucem acum în atenţie. Priviţi-le, sunt de neratat!

Foto: Twitter

1. Cheful de origine turcă Nusret Gökçe a devenit o adevărată senzaţie în mediul online după ce a postat un filmuleţ în care condimentează carnea cu sare într-un fel al naibii de sexy. Gökçe nu doar că a inspirat o grămadă de oameni care i-au preluat gestica, dar a şi provocat personalităţi precum Leonardo DiCaprio care a vrut neapărat să experimemteze el însuţi ploaia de sare la restaurantul din Dubai al chefului.

Foto: Hepta

2. Vă mai amintiţi fotografia făcută în luna mai la Vatican în timpul întâlnirii preşedintelui Trump cu Papa Francis? Aceasta este, fără doar şi poate, una dintre cele mai caraghioase imagini ale anului 2017, cu Ivanka, Melania şi Donald Trump îmbrăcaţi în negru, cele două adoptând o atitudine sobră, de doliu, în timp ce Trump râde de parcă ar fi dintr-un cu totul alt tablou.

Foto: Twitter

3. Oscarul din 2017 a intrat în istorie cu un moment incredibil: organizatorii, care au anunţat iniţial drept câştigător musicalul „La La Land” (la categoria cel mai bun film), au revenit ulterior spunând că „Moonlight” este, de fapt, câştigătorul de anul acesta. Momentul deschiderii plicului de către Warren Beaty şi anunţul greşit al filmului a fost o gafă fără precedent, pentru care PricewaterhouseCoopers, compania însărcinată cu numărarea şi contabilizarea voturilor exprimate de membrii Academiei de film americane, şi-a cerut scuze promiţând că va investiga incidentul.

Foto: Hepta

4. Apariţia actriţei indiene Priyanka Chopra la gala MET a fost îndelung comentată în presă şi pe reţelele de socializare, rochia Ralph Lauren pe care aceasta a purtat-o trezind nedumeriri în rândul privitorilor. Mai exact, trena rochiei incredibil de lungă şi culoarea ei, unii comparând-o cu o prelată folosită la acoperirea stadioanelor de criket atunci când plouă, alţii, cu o coajă extinsă de cartof sau cu peisajele deşertice ale Egiptului.

Foto: Twitter

5. Prefigurând lansarea celui mai nou film din seria Star Wars, ”Star Wars: The Last Jedi”, reprezentanţii producţiei şi-au familiarizat fanii cu tot felul de imagini şi clipuri, care mai de care mai interesante. Aşa s-au remarcat noile personaje Porgs, un fel de păsări cu ochi bătrâni, încreţiţi, nevinovaţi şi simpaticele ‘fish nuns’, nişte creaturi interesante ce joacă rolul blândeţii şi al supunerii şi care au devenit preferatele multor internauţi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO