Cele mai ieftine „jeep-uri„. SUV-uri pentru orice buzunar - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Dacă ți-ai pus în gând să-ți cumperi mașină nouă și râvnești de mult la un SUV, unul accesibil, poate ar fi timpul să te uiți pe lista cu cele mai ieftine „jeep-uri” din 2020. Din fericire piața s-a schimbat, producătorii de mașini au extins plaja de oferte și există foarte multe opțiuni pentru toate buzunarele. Astfel poți să-ți cumperi un SUV care se laudă cu ultimele dotări în materie de siguranță și tehnologie și care poate avea un preț între 17 și 22 de mii de dolari.

Iată care sunt cele mai ieftine cinci jeep-uri în 2020, plus un bonus:

  1. Hyundai Venue – 17.350 dolari

Modelul Hyundai Venue 2020 este un SUV nou nouț și întâmplarea face să fie cea mai ieftină mașină de teren de pe piață pe care o poți cumpăra anul acesta. Nu te lăsa păcălit de prețul mic – noul Venue are echipamente de siguranță impresionante, este economic atunci când vine vorba de consumul de carburant și are un sistem standard Apple Carplay și Android Auto, chiar și la modelele de bază.

  1. Kia Soul – 17.490 dolari

Complet redesenat, Kia Soul este un hatchback boxy cu un preț excelent și o estetică mai frumoasă decât a avut-o până acum. De remarcat este în primul rând interiorul, apoi economia impresionantă pe care o face când vine vorba de consumul de carburant, precum și tonele de opțiuni în materie de tehnologie.

  1. Nissan Kicks – 18.870 dolari

Noul Nissan Kicks este o valoare, cu o economie excelentă de combustibil și tone de echipamente la un preț redus. Un SUV distractiv pentru navetiști în mediul urban, Kicks are o zonă de încărcare surprinzător de mare pentru o mașină de dimensiunile sale.

  1. Ford EcoSport – 19.995 dolari

Modelul Ford EcoSport din 2020 se situează printre cele mai puțin costisitoare crossover de pe piață astăzi. Minusculul EcoSport este ușor de parcat și oferă o manevrabilitate agilă derivată de la Fiesta și tracțiune integrală disponibilă

  1. Hyundai Kona – 20.300 dolari

Hyundai Kona din 2020 oferă cumpărătorilor un SUV compact care maximizează spațiul și arată bine făcând asta.

Când adăugi tracțiune integrală opțională, garanția sistemului de propulsie Hyundai și unele puncte de confort neașteptate (pentru acest preț), Kona devine o alegere foarte atrăgătoare.

BONUS: Dacia Duster – începând cu 11.700 dolari

Cu noul Dacia Duster te bucuri de spațiu, confort și siguranță pe orice drum.
Îndrăzneț, dar rafinat, acest SUV modern devine partenerul ideal care te îndeamnă la aventură și călătorie.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO