fbpx

Căutare

Share this article

O nebunie apărută peste ocean care a reuşit foarte repede să ajungă peste tot în lume. Vlogging-ul a prins foarte repede şi la noi. Iar multe dintre vedetele de astăzi au apărut pentru prima dată pe ecranul mic al Youtube-ului, nu pe cel mare al cinematografului. Creativi, curajoşi, deschişi şi liberi, puştii de ieri au devenit influencerii de astăzi. Dar care sunt cele mai mari canale de Youtube din România? Cine sunt cei mai urmăriţi vloggeri de la noi?

Mikey Haş

Cu peste 1,360,000 de abonaţi, Mikey Haş este unul dintre primii vloggeri de la noi. Şi unul dintre cei mai influenţi. A devenit super cunoscut datorită Dozei de Haş, iar astăzi canalul său de Youtube poate fi comparat foarte uşor cu un post de televiziune. Oricum, dacă stai de vorbă cu el, totul se mută în digital. Mikey Haş a debutat la televizor, împreună cu Mihai Bendeac, la emisiunea „iComedy” şi umorul său l-a făcut să fie astăzi unul dintre preferaţii publicului, iar vloggul său să fie unul dintre cele mai mari canale de Youtube din România.

Tequilla (Bianca Adam)

Cu un număr similar de abonaţi (sau “gărgăuni”, cum le spune ea) ca Mikey Haş, Tequilla (aşa cum este cunoscută Bianca Adam în mediul online) are unul dintre cele mai mari canale de Youtube din România şi este unul dintre fete care domină micul nostru ecran. E o tipă liberă şi directă care experimentează foarte mult … o să înţelegeţi mai bine dacă vă uitaţi la jurnalele sale de pe Youtube. Iar Tequilla a depăşit de mult graniţele digitalului, ai fi putut-o vedea deja în emisiunea „Adevăr & Provocare”, de pe Zu TV sau în reclamele unora dintre brandurile mari de pe la noi (Vodafone, unul dintre ei).

Noaptea Târziu

Au ajuns super cunoscuţi datorită parodiilor muzicale pe care le făceau pe postul lor. Cu un număr similar de abonaţi precum Mikey Haş sau Tequilla (peste 1 milion de abonaţi), Noaptea Târziu este unul dintre cele mai mari canale de Youtube din România. Băieţii sunt foarte amuzanţi, iar pamfletele lor tratează mai toate subiectele la modă ale momentului. Unde mai pui că tipii chiar au voce – Cuza a şi fost invitat în mai multe emisiuni de la TV („Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, printre ele)

Mihai Zmenta

Zmenta este un puşti din Baia Mare care a reuşit să cucerească toată ţara. Foarte mândru de locul din care este şi, mai ales, de accentul său. Îl poţi recunoaşteţi imediat. Şi, aşa fac şi cei peste 600 de mii de abonaţi. Şi, ca orice vlogger care se respectă, Zmenta nu face doar atât. Acum prezintă evenimente şi mixează. Până îl vedeţi la vreun eveniment, puteţi să râdeţi cu video-urile lui din categoria „Statusuri penibile şi analfabeţi de pe Internet”:

Iar lista cu cele mai mare canale de Youtube din România rămâne deschisă. Îi includem aici şi pe Bromania(deşi el e mai degrabă activ pe Facebook) sau Selly (care are şi el peste 1 milion de abonaţi), pe fetele care vorbesc despre beauty, precum Laura Muşuroaea sau Alina Ceuşan şi pe vloggerii care vorbesc despre gaming, precum MaxINFINITE sau IULITM.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO