fbpx

Căutare

Share this article

Aţi râs alături de ele anul trecut, însă din 24 noiembrie Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathry Hahn se întorc pe marile ecrane în „Mame bune şi nebune 2”, pentru a duce distracţia la nivelul următor.

Comedia „Bad moms 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societăţii, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului. 

Ca şi cum să organizezi masa festivă nu e de ajuns, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul vacanţei desărbători, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.   

Mame bune şi nebune (1) s-a lansat în vara anului 2016 şi a dezlănţuit o adevărată mişcare în rândul mamelor din lumea întreagă. Mame din toate generaţiile au luat cu asalt sălile de cinema pentru a viziona Mame bune şi nebune şi pentru a se bucura de o seară în oraş alături de prietenele lor; libere de responsabilităţi şi pregătite de petrecere. Aşteptările producătorilor au fost cu mult depăşite (filmul a avut vânzări de 180 de milioane de dolari la nivel mondial).

Producţia „Mame bune şi nebune 2” le readuce în rolurile principale pe Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathryn Hahn, din 24 noiembrie în cinematografele din toată ţara. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO