fbpx

Căutare

Share this article

Care sunt cele mai tari concerte din Europa în 2017? Ne-am propus să vă răspundem la această întrebare, acum, la început de an. Urmăriţi harta celor mai tari concerte din Europa în 2017! Dacă aţi ratat ocazia să faceţi cuiva cadouri muzicale de Crăciun, puteţi să (vă) faceţi cadou o vacanţă sau un city-break sub pretextul unor concerte de neratat în Europa.  

Trupa irlandeză U2 a anunţat ieri că va susţine un nou turneu în anul 2017. Acest turneu, care se va desfăşura în Europa, Canada şi Statele Unite, marchează 30 de ani de la lansarea albumului „The Joshua Tree”, lansat în 1987. U2 promite că va interpreta în aceste concerte toate piesele de pe albumul aniversat. The Edge, chitaristul trupei U2, explică decizia iniţierii acestui turneu prin faptul că melodiile sunt astăzi mai actuale ca niciodată, observând „ascensiunea politicilor de extremă dreaptă şi pericolul în care se află drepturile fundamentale ale omului”.

Piesele „With Or Without You”, „I Still Haven’t Found What I’m Looking For” sau „Where The Streets Have No Name” de pe acest album au făcut istorie în anul lansării, albumul fiind vândut în peste 25 de milioane de exemplare, ceea ce i-a transformat pe Bono, The Edge, Adam Clayton şi Larry Mullen Jr „din eroi în superstaruri”, spunea atunci revista Rolling Stone.

Turneul U2 – „Joshua Tree”  va începe pe 12 mai în Vancouver (SUA) şi va ajunge în Europa pe 8 iulie, cu primul concert – la Londra. Destinaţiile europene ale concertelor din turneul U2 – „Joshua Tree” sunt: Londra (8 iulie), Berlin (12 iulie), Roma (15 iulie), Barcelona (18 iulie), Dublin (22 iulie), Paris (25 iulie), Amsterdam (29 iulie), Bruxelles (1 august).

Biletele pentru concertele din turneul U2 – „Joshua Tree” costă între 35 şi 70 de euro şi vor fi puse în vânzare începând cu data de 16 ianuarie. Fanii U2, cu subscripţii la u2.com, au întâietate. Pentru aceştia se va deschide un presale de bilete între 11 şi 13 ianuarie. Detalii pe site-ul trupei U2.

Robbie Williams. Foto: Hepta

Robbie Williams porneşte anul acesta în turneul The Heavy Entertainment Show. Acest turneu cuprinde 29 de concerte în 18 ţări din Europa. Starul britanic a lansat anul trecut un nou album de studio, intitulat „The Heavy Entertainment Show”, care conţine colaborări cu Shirley Bassey, Ed Sheeran, Brandon Flowers, Big Narstie şi Rufus Wainwright.

Turneul Robbie Williams – The Heavy Entertainment Show începe la Manchester (2 iunie) şi se încheie la Moscova (pe 10 septembrie 2017). Robbie va cânta în acest turneu în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franţa, Olanda, Italia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Polonia, Lituania, Cehia, Ungaria, Austria, Elveţia şi Rusia, iar biletele costă între 154 şi 45 de euro. Aveţi de unde alege! Găsiţi detalii pe robbiewilliams.com.

Bob Dylan, proaspătul laureat cu Nobelul pentru Literatură, se află, şi el, în concert în Europa în anul 2017. Un eveniment care nu trebuie ratat! Celebrul artist american va porni turneul european pe 1 aprilie, din Stockholm şi va cuprinde în nu mai puţin de 22 de concerte în oraşe ca Oslo, Copenhaga, Hamburg, Amsterdam, Paris, Luxemburg, Londra, Liverpool, Glasgow.

Ultima dată de turneu anunţată până acum este 11 mai – când Bob Dylan va avea un concert în Dublin. Găsiţi detalii pe site-ul bobdylan.com.

Formaţia americană Red Hot Chili Peppers a lansat în 2016 albumul „The Getaway” şi se vor afla în 2017 într-un amplu turneu de promovare al acestui material discografic. Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith şi Josh Klinghoffer vor ajunge în 2017 cu turneul lor în Statele Unite, dar au reprogramat două concerte şi în Europa, la Dublin, pe 20 şi 21 septembrie.

Pe site-ul redhotchilipeppers.com sunt anunţate şi o serie de concerte la festivalurile mari din Europa. Îi putem vedea la Festival de Benicàssim (Spania, 13 iulie), la Milano Summer Festival (Italia, 21 iulie) sau la Kaisafest (Finlanda, 29 iulie). Găsiţi mai multe detalii pe site-ul oficial al trupei

Kings of Leon. Foto: Hepta

Trupa Kings of Leon a lansat în 2016 albumul „Walls”. Cei 4 membri ai trupei se află momentan în turneu în Statele Unite, însă vor ajunge foarte curând cu turneul şi în Europa.

Primul oraş în care Kings of Leon va concerta este Koln (Germania, pe 15 februarie), iar concertele vor continua în Marea Britanie, Austria, Olanda, Danemarca, Belgia şi se va încheia în Spania, cu un concert pe 8 iulie, la Mad Cool Festival. Găsiţi detalii despre datele concertelor şi preţul biletelor pe site-ul trupei kingsofleon.com.

P.S.: V-aş fi recomandat să nu rataţi concertele lui Adele din Marea Britanie (cântăreaţa a anunţat că nu va mai susţine concerte o vreme), însă concertele din Europa sunt sold out deja. Dacă plănuiţi călătorii în celălalt capăt al lumii, în Australia, ar fi bine să cumpăraţi de pe acum bilete la concertele Adele din 2017. Găsiţi detalii pe adele.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO