fbpx

Căutare

Share this article

Sezonul reclamelor cu „gingle bells” a început încă dinainte să vedem prima zăpadă. Iar marile companii se întrec în a aduce pe ecrane, în locul banalelor reclame cu Moş Crăciun şi familii fericite, poveşti inedite cu mari actori de la Hollywood.

Dacă anul trecut H&M a dat tonul sărbătorilor cu celebra reclamă cu Adrien Brody, semnată de Wes Anderson, anul acesta, brandul dedică „povestea de Crăciun” unei campanii umanitare.

Asta nu înseamnă că lipsesc vedetele. Din contră. Îi veţi putea vedea în reclama H&M pe Nicki Minaj şi Jesse Williams (celebrul actor din Grey’s Anatomy), dar şi pe John Turturro, în rolul fratelui cel „obraznic” al lui Moş Crăciun.

Scenariul merge pe ideea unei „poveşti de adormit copiii”, însă mesajul „Happy Giving!” anunţă donaţiile H&M către Unicef.

Vodafone UK nu se lasă mai prejos şi ne propune o poveste „romanţată” cu actorul Martin Freeman, cunoscut pentru ghiduşiile sale actoriceşti din Love Actually sau Sherlock. Dacă vă plac poveştile de amor cu umor, atunci sigur vă va plăcea şi această poveste de Crăciun interpretată admirabil de Freeman. Atenţie! Reclama de Crăciun a brandului de telefonie are mai multe părţi. La fel de amuzante toate!

Debenhams nu se lasă mai prejos şi aduce pe ecrane o poveste de Crăciun inspirată din Cenuşăreasa. „Aaaa, ce patetic!”, o să spuneţi. Dar nu e cazul! Scenariul are un farmec aparte, iar adaptarea la lumea modernă este cât se poate de credibilă (nu lipsesc hashtag-urile!). Cât despre apariţia-surpriză a actorului Ewan McGregor… nouă ni se pare că face toţi banii!

Nu puteau să lipsească din meniul de Crăciun „vedetele animate”. Iar ursul Paddington pare să fie pe val. O să îl revedeţi în noua reclamă Marks and Spencer, într-o poveste delicioasă. Paddington devine ajutorul unui Santa cam ciudat în toiul nopţii de Crăciun şi – vă spuneam, doar! – ajunge vedetă de televiziune. O să vă placă ghiduşiile ursuleţului!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO