fbpx

Căutare

Share this article

Cântăreaţa americană Cher (pe numele adevărat Cherilyn Sarkisian LaPiere), care a împlinit luna trecută vârsta de 71 de ani, a anunţat de curând, pe contul ei de Twitter, că urmează să fie făcut un musical ce va avea la bază viaţa şi cariera ei. ”Tocmai am vorbit la telefon cu regizorul musicalului. Va fi prezentat în săli cu actori, dansatori, solişti. Va fi pe Broadway în 2018”, spune artista, citată de Hollywood Reporter, despre acest proiect a cărui premieră va avea loc anul viitor. Regia musical-ului va fi semnată de Jason Moore, care a realizat şi musicalul ”Avenue Q” şi filmul ”Pitch Perfect”, şi care se va inspira pentru noul proiect din cartea ”Jersey Boys”, a lui Rick Elice, ce a stat la baza musical-ului cu acelaşi nume, din 2005.

 

Musical-ul lui Cher va fi probabil unul dintre cele mai aşteptate premiere ale lui 2018 având în vedere că viaţa “zeiţei muzicii pop”, cum a mai fost numită, nu este deloc una banală. De la copilăria alături de o mamă care s-a recăsătorit de opt ori, anii petrecuţi în orfelinat, problemele legate de dislexie şi până la cariera ei muzicală care a început în anii ’60, când făcea parte, alături de şoţul ei de atunci, din grupul folk-rock Sonny & Cher, viaţa lui Cher este o lungă şi incitantă călătorie.

Momentele cheie din viaţa şi cariera acestei “dark lady” – numită astfel datorită vestimentaţiei cu care s-a făcut remarcată: body-uri din piele, ciorapi negri, pe­ruci şi pene -, spiritul ei neobosit, dramele personale, alcoolul şi drogurile, nenumăratele operaţii estetice, toate vor fi în acest musical, ce va fi produs de Jeffrey Seller (“Rent”, “In the Heights”, “Hamilton”) şi Flody Suarez (“8 Simple Rules”,  “The Book of Daniel”, “The New 20’s”).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO