fbpx

Căutare

Share this article

Este una dintre cele mai cunoscute femei din istoria modeling-ului şi continuă, chiar şi acum, la cei 51 de ani, să-şi dovedească statutul de supermodel. Cel mai nou shooting, realizat pentru Pop Magazine (numărul de primăvară-vară), ne dezvăluie o Cindy Crawford la fel de seducătoare ca pe vreme când făcea reclamă la Pepsi. Nu mai apare în pantaloni scurţi de blugi care să-i arate superbele picioare, ci în haine retro, simple sau cu imprimeuri animaliere (din colecţia de primăvară-vară a lui Roberto Cavalli), care-i evidenţiază corpul filiform. Şi, pentru că întotdeauna a dat bine lângă un dozator de Pepsi dau lângă o maşină (vezi reclama din anii 1990 dar şi cea nouă, din 2018) şi imaginile revistei Pop o redau lângă un Lamborghini Countach, de culoare roşie.

Cu părul în vânt, machiată sumar, Cindy Crawford stă înăuntru, la volan, lângă maşină, mimând insuportabilitatea căldurii sau sub maşina al cărui număr de îmnatriculare poartă numele Cindy. În toate respiră prospeţime, naturaleţe şi calmul dulce al unei femei împlinite.

Ce lecţie poate fi mai bună pentru cei doi copii ai ei, Kaia şi Presley Gerber, care şi-au făcut deja un debut senzaţional în lumea modei?!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO