Cine e Cosmina Păsărin, noua co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea - LIFE.ro

Căutare

Share this article

De când Adela Popescu s-a retras de pe micile ecrane în aşteptarea celui de-al treilea copil, echipa emisiunii pe care o prezenta se schimbă constant, aducând feţe mai mult sau mai puţin cunoscute în calitate de co-prezentatori. Iar supriza finalului de iunie a constat în apariţia în această ipostază a Cosminei Păsărin, cea care în urmă cu 4 ani lăsa televiziunea în spate. Dacă pentru noi, cei trecuţi de prima tinereţe, nu e o faţă nouă, cei mai tineri se întreabă cine e Cosmina Păsărin şi ce a adus-o acum la Pro TV.

Cosmina Păsărin, de la concurentă la Vara ispitelor la organizatoare de nunţi

Bruneta s-a făcut remarcată tot la Pro TV, dar la o emisiune concurs. Avea 19 ani pe atunci şi deşi nu visa să îşi construiască o carieră în showbiz, nu a stat pe gânduri când a auzit că se fac înscrieri pentru o nouă producţie de televiziune. Şi-a luat iubitul de mână şi a făcut furori atât în timpul emisiunii, cât şi multă vreme după finalul acesteia. Şi-a atras şi o mulţime de critici după ce a călcat strâmb în timpul show-ului, atrasă de una dintre ispite – Bogdan Vlădău.

Cosmina Păsărin la Vara ispitelor, foto: romaniatv.net

Cosmina şi-a văzut însă de drumul ei şi a acceptat mai multe proiecte în televiziune şi radio, dar şi să pozeze, nu o dată, ci de 3 ori, pentru revista Playboy. A descoperit apoi pasiunea pentru actorie, aşa că a apărut în mai multe seriale şi filme de lungmetraj, precum La bloc, Băieţi buni, Tanti şi Născut pentru răzbunare. A fost şi este în continuare extrem de apreciată ca MC, simţindu-se ca peştele în apă ori de câte ori prezintă evenimente de orice fel.

15 ani de zile cu ochii aţintiţi pe ea însă şi-au spus cuvântul şi acum câţiva ani a ieşit din showbiz şi s-a reprofilat pe organizarea de evenimente, în special de nunţi. Când a primit totuşi propunerea de a reveni pe sticlă pentru o scurtă perioadă de timp nu a putut refuza, aşa că pe 28 iunie a reapărut la Pro TV în calitate de co-prezentator al emisiunii din prima parte a zilei.

De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe. Tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă. Și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește.

Foto: Facebook Cosmina Păsărin
Citeşte şi: Adela Popescu: „Ne dorim şi o fetiţă, dar aşa frumos arată proiecţia mea cu doi băieţei… ” – LIFE.ro

Mereu ispititoare, mai puţin ispitită în ultimii ani

Deşi şi-a făcut intrarea în showbiz printr-un scandal, după ce şi-a înşelat iubitul la televizor, în timpul emisiunii Vara ispitelor, Cosmina Păsărin a găsit rapid fericirea în braţele unui alt bărbat. Omul de radio George Vintilă i-a fost alături vreme de câţiva ani, dar când toată lumea în jurul lor vorbea de căsătorie, ei au decis că e mai bine să meargă separat, pe propriul drum.

Cosmina Păsărin şi George Vintilă, foto: evz.ro

A urmat apoi o altă relaţie, de 2 ani, cu DJ Pagal, însă nici aceea nu a fost să fie relaţia care să o ducă în faţa altarului, aşa cum credeau apropiaţii. Mai mult, bruneta a evitat să se mai afişeze public cu vreun bărbat de atunci. De altfel, Cosmina Păsărin spune că nu s-a visat niciodată mireasă şi că nu e convinsă că va face vreodată acest pas. Nici copil nu se grăbeşte să facă doar de dragul de a bifa acest lucru. Crede că un copil are nevoie de o familie închegată în care să crească şi că nu e obligatoriu ca orice femeie să devină mamă.

Foto: Facebook Cosmina Păsărin
Citeşte şi: Gabriel Coveşeanu, despre cea mai nouă provocare înainte de Crăciun – LIFE.ro
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO