Cine o va îmbrăca pe Melania Trump la ceremonia de învestire? - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Este mai simplu să spui cine nu o va îmbrăca pe viitoarea Primă Doamnă a Americii la ceremonia de învestire care va avea loc mâine, 20 ianuarie. Au avut grijă să se distanţeze de Melania Trump şi de acest eveniment o serie de designeri precum Marc Jacobs şi Tom Ford, deşi acesta din urmă a precizat că motivul nu îl reprezintă persoana viitoarei Prime Doamne. Designerul a spus pentru elle.com că Prima Doamnă ar trebui să se îmbrace la ceremonie cu haine făcute în SUA, la un preţ care să nu fie prohibitiv, două cerinţe pe care hainele sale produse în Italia nu le respectă.

Zvonurile împărtăşite atât de Vogue, cât şi de Elle spun că Melania are alege să colaboreze pentru acest eveniment fie cu unul dintre cei mai faimoşi designeri americani – Ralph Lauren, fie cu Karl Lagerfeld. Melania Trump are o predilecţie pentru casele de modă europene – pentru care a şi lucrat în tinereţe, dar Ralph Lauren a fost alegerea sa în noaptea în care rezultatul alegerilor l-a desemnat pe Donald Trump drept noul Preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Până mâine nu mai este mult, aşa că urmează să aflăm dacă speculaţiile au fost corecte sau nu foarte curând. Până atunci, găsiţi în galerie o serie de fotografii ale Melaniei Trump care atestă că indiferent ce va alege, va arăta spectaculos.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO