fbpx

Căutare

Share this article

Petrecerea pe care o dă Clive Davis este cel mai fierbinte bilet înainte de Premiile Grammy”, scrie Deadline despre party-ul anual pe care Clive Davis, cunoscut producător muzical, premiat cu cinci Grammy, îl dă înainte feicărei gale a premiilor Grammy. Surpriza petecerii din acest an, care a avut loc zilele trecute (şi care i-a avut ca invitaţi pe Barry Manilow, Luis Fonsi, Ben Platt, Alicia Keys, Khalid sau Logic), a fost anunţul privind actriţa care o va interpreta pe Aretha Franklin într-un film biografic dedicat acesteia.

Jennifer Hudson, cântăreaţa şi actriţa pe care o ştiţi din ”Sex and the City”, este cea care o va interpreta pe „regina muzicii soul” într-un film despre care se spune că este finanţat de MGM.

Producătorul Davis ar fi invitat-o, la finalul petrecerii, pe Hudson să interpreteze câteva piese anunţând, cu această ocazie, că ea va fi actriţa care o va interpreta pe Aretha Franklin.

Însăşi cântăreaţa, pe care revista Rolling Stone a clasat-o pe primul loc în topul „100 Greatest Singers of All Time”, ar fi ales-o personal pe Hudson, conform plublicaţiei Deadline.

Cu o carieră desfăşurată de-a lungul a şase decenii – de la prima ei piesă „Jesus, Be a Fence Around Me”, până la cea mai recentă lansare, ”A Brand New Me: Aretha Franklin”, Aretha Franklin este unul dintre cei mai complecşi muzicieni de secol al XX-lea. Interpreta unui număr impresinant de piese de R&B, soul, jazz, gospel, Franklin se numără printre cei mai premiaţi artişti cu Grammy (18 premii) şi printre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile (a vândut peste 75 de milioane de exemplare). Unul din hiturile sale de excepţie este coverul piesei „Respect”, a lui Otis Redding, care a transformat-o într-un adevărat simbol al mişcărilor pentru drepturile civile şi ale femeilor.

Nu ştim deocamdată când va fi lansat filmul în care Jennifer Hudson (deţinătoarea unui Oscar pentru rolul din „Dreamgirls”) va intra în pielea acestei cântăreţe fără precedent. Ştim însă că va fi produs de Scott Bernstein (”Straight Outta Compton”) iar producător muzical va fi Harvey Mason Jr. („Dreamgirls”).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO