Căutare

Share this article

Vara asta ai planificată o excursie în Ibiza? Bravo! Când te-ai săturat de cluburi şi vrei puţină odihnă pe această insulă a petrecerilor, dă o fugă la cinematograful în aer liber de la Amante Beach Club. Nu ajungi în Ibiza? Atunci haide să visăm cu ochii deschişi la filme de artă văzute sub stele în mângâietorul şi hipnoticul zgomot al valurilor.

Cinematograful de la Amante Beach Club este unul dintre cele mai preţuite cinemauri în aer liber. Nici nu e greu să se poziţioneze în top. Are o privelişte uluitoare asupra mării şi asupra golfului Sol d’en Serra, este aşezat printre palmieri şi are cel mai tulburător acoperiş: stele pe cerul limpede. În loc de scaune, te cuibăreşti confortabil pe fotolii „puf”. Biletul de 38 de euro include oricât popcorn poţi mânca, o păturică numai bună pentru cuibărit confortabil pe fotoliile puf şi un pahar de vin Jean Leon.

Proiecţiile de film au loc până în septembrie inclusiv şi includ filme ale momentului precum „Carol” sau „Danish Girl”, dar şi filmele clasice ale lui Pedro Almodovar.    

De adăugat că aici vin de regulă Lionel Messi, Naomi Campbell şi Kylie Minogue, dar şi că restaurantul cinematografului a fost votat de trei ori la rând drept cel mai bun de pe insulă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO