Cirque Du Soleil revine la Bucureşti în 2017 cu spectacolul „Varekai” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Cirque du Soleil revine în Bucureşti în luna mai 2017 cu spectacolul „Varekai”. Celebra trupă va susţine 6 reprezentaţii la Romexpo, în Pavilionul Central, de pe 3 până pe 7 mai 2017. Biletele pentru aceste spectacole s-au pus deja în vânzare membrilor Cirque Club, urmând ca din 23 noiembrie acestea să fie disponibile şi publicului larg.

„Varekai” înseamnă „oriunde” în limba rromă, limba hoinarilor universali. Producţia regizată de Dominic Champagne aduce un omagiu sufletului nomad, spiritului şi artei tradiţionale a circului, precum şi celor care-şi caută mereu, cu o pasiune infinită, calea către Varekai.

Povestea spectacolului se desfăşoară în adânc de pădure, pe vârful unui vulcan, acolo unde există o lume extraordinară, o lume în care orice altceva e posibil: Varekai.

Aici se prăbuşeşte din cer un tânăr singuratic. Aruncat în umbrele unei păduri magice, o lume caleidoscopică, cu creaturi fantastice, tânărul se lansează într-o aventură absurdă şi extraordinară în acelaşi timp. În această zi, la marginea timpului, în acest loc cu posibilităţi pure şi nediluate, începe o incantaţie în cinstea unei vieţi redescoperite şi a unei noi găsite admiraţii faţă de misterul lumii şi al cugetului.

Bilete sunt deocamdată disponibile exclusiv membrilor Cirque Club– începând de astăzi, 21 noiembrie 2016, până marţi, 22 noiembrie inclusiv. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi prioritate la cumpărarea biletelor, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei.  

Din 23 noiembrie, începând cu ora 10.00, biletele vor fi disponibile şi publicului larg doar în Orange shop, online pe cirquedusoleil.com/varekai sau pe eventim.ro.

 Spectacolul Cirque du Soleil – Varekai are loc la Romexpo (Pavilionul Central, Bucureşti) în zilele de 3, 4, 5, 6 mai de la ora 20:00 şi duminică, 7 mai, de la orele 13:00 şi 17:00. Preţul biletelor variază între 550 şi 127 lei, în funcţie de categoria aleasă. Pentru informaţii complete despre spectacol şi bilete intraţi pe cirquedusoleil.com/varekai.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO