fbpx

Căutare

Share this article

Au trecut mai bine de 10 ani de la lansarea cântecului care a făcut-o cunoscută, nu doar în România dar şi peste hotare, iar fetiţa minune a anilor 2000 a crescut schimbându-şi viziunea asupra poveştilor de iubire cu ”Ghiţă”.

Aşa încât, povestea de dragoste a unei fetiţe de trei ani devine astfel povestea de iubire a unei adolescente în care personaj central este Cleopatra Stratan, astăzi în vârstă de 15 ani. Cel mai nou single lansat de fiica cântăreţului Pavel Stratan se numeşte „Te las cu inima“ şi este un cântec fermecător în care vocea caldă, delicată şi modulată a Cleopatrei ne face cunoştinţă cu o artistă nouă, matură care nu are parcă nimic din vocea micuţei cu ochelari şi codiţe pufoase, ce trăgea de geamantanul roz, mai mare decât ea, din videoclipul ”Ghiţă”. A rămas, în schimb, zâmbetul fermecător pe care oricine îl va recunoaşte în videoclipul noii piese, regizat de Roman Burlaca.

Aici, Cleopatra e o tânără îmbrăcată după moda secolului trecut ce străbatre peronul unei gări în timp ce se lasă urmărită de ochii plini de dorinţă ai unui băiat. Sunt mai multe detalii care fac trimitere la hitul ei din copilărie, aşa cum sunt bulinele colorate din vestimentaţie, gemantnaul, peronul gării, şi chiar numele ”Ghiţă”, ceea ce dă, de la bun început un aer familiar acestei piese.

Dacă în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor, punând accent pe şcoală (cel mai recent cântec în care s-a lăsat auzită fiind „Mami“, a lui de Cezar Stratan, fratele ei), acum Cleopatra Stratan (care are în palmares titluri precum ”cel mai tanar artist care a lansat un album de succes” sau ”cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV), revine spectaculos pe scena muzicii. E ca o pată de culoare interesantă de care nimeni nu avea habar că este nevoie.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO