fbpx

Căutare

Share this article

Clive Owen mi-a plăcut la nebunie în „Children of Men„, l-am adorat în „Closer” şi cu siguranţă m-aş îndrăgosti de el dacă l-aş vedea pe Broadway, unde va juca, începând cu această toamnă, în “M. Butterfly”, conform hollywoodreporter.com.

Un diplomat francez căsătorit, Rene Gallimard, ce se îndrăgosteşte, în Beijing-ul anilor ’60, de o frumoasă interpretă de operă (în realitate, un spion al guvernului chinez) – este personajul din celebra piesă “M. Butterfly” a lui David Henry Hwang.

Personajul, interpretat de-a lungul timpului de actori precum Anthony Hopkins şi Jeremy Irons, va fi jucat de Owen într-o nouă producţie Broadway, ce va fi regizată de Julie Taymor, cunoscută pentru musicalul “The Lion King”, un blockbuster la nivel mondial, pentru care a primit două premii Tony (regie şi design costume).

“M. Butterfly este o provocare cu misterul său inerent şi o poveste uimitoare”, mărturiseşte Owen, care a jucat pentru prima dată pe Broadway în 2015 în piesa lui Harold Pinter, “Old Times”, şi care aşteaptă cu nerăbdare, după cum spune chiar el, să se scufunde în mintea personajului Rene Gallimard. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO