Music
Clujul sună bine vara asta! Lenny Kravitz și Tom Jones cântă pentru prima data la Cluj
Lenny Kravitz și Tom Jones vine pentru prima dată la Cluj anul acesta și promit două show-uri de excepție.
Ramona Raduly
|Reading time: 3 mins
Lenny Kravitz și Tom Jones vine pentru prima dată la Cluj anul acesta și promit două show-uri de excepție.
Ramona Raduly
|Reading time: 3 mins
Share this article

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, Raise Vibration. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineințeles, România.

Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „It’s Enough”, s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low”, pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun în vânzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 11:00 pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro.

Pentru detalii suplimentare despre turneu și bilete, puteți vizita site-ul oficial al artistului: lennykravitz.com.

Și Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul britanic revine în România pentru a încânta publicul clujean cu cele mai cunoscute hit-uri, precum It`s Not UnusualKissDelilahI`ll never fall In Love Again si If I Only Knew. Pe lângă cele mai cunoscute cântece, Tom Jones va interpreta noi compoziții de pe cele mai recente albume: Long Lost SuitcaseSpirit In The Room si Praise & Blame.

Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones a câștigat admirația criticilor atât pentru show-urile live excepționale, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. Tom Jones este un artist complet, cu numeroase hit-uri care s-au clasat pe primele poziții în topurile muzicale internaționale, turnee, show-uri spectaculoase în Las Vegas, reveniri muzicale impresionante și participarea ca antrenor la celebra emisiune The Voice UK.

Îndrăgit pentru vocea complexă, cu note de bariton, Tom Jones s-a dovedit a fi unul dintre cei mai versatili artiști, trecând de la pop, la R&B, country, dance, soul sau muzică gospel. Excelența sa muzicală a fost răsplătita de-a lungul timpului cu numeroare distincții.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca sunt disponibile  pe IaBilet.roEventim.ro și tomjones.emagic.ro.

 

 

Music
Share this article