Coafeză-te ca o ducesă - lookuri inspirate de Meghan Markle - LIFE.ro

Căutare

Share this article

După ce a s-a căsătorit cu Prinţul Harry al Marii Britanii, Meghan Markle este mai mereu în atenţia publicului iar lookul ei trebuie să reflecte, de acum, statutul pe care îl poartă. Stilul ei vestimentar a devenit unul elegant, machiajul este discret iar coafurile ei preferate sunt cele clasice, potrivite la orice ocazie. Sunt uşor de realizat, aşa că te poţi inspira şi tu din felul în care îşi coafează părul Ducesa de Sussex.

Foto: Hepta

Cocul, coafura preferată de Meghan Markle

Fie că optează pentru coc răvăşit, dar care este atent aranjat, ori pentru unul în stil balerină, dar strâns la ceafă, ducesa pare că preferă acest tip de coafură. Mai mult, tot aşa a ales să îşi aranjeaze părul şi în ziua nunţii, mizând pe eleganţa clasică şi atemporală a cocului. Totuşi, de multe ori se foloseşte de câteva şuviţe, care îi încadrează chipul, pentru a da un aer modern întregului look.

Foto: Hepta

În plus, cocul chiar este o coafură demnă de o ducesă şi poate fi purtat atât cu piese vestimentare elegante cât şi cu unele casual. Mai mult, cocul este uşor de realizat şi arată bine, fiind adecvat pentru aproape orice tip de păr. Te poţi inspira din tutorialul de mai jos, vei vedea că este chiar simplu să obţii o coafură asemănătoare:

Bucle lejere , demne de o ducesă

Când nu îşi poartă părul strâns în coc, Meghan optează pentru onduleuri lejere, făcute cu peria, cel mai probabil. Buclele îi încadrează frumos chipul, se potrivesc atât cu pălăriile cât şi cu voaletele pe care le poartă Ducesa de Sussex. În plus, probabil că o moşteneşte pe mama sa, fiindcă are firul gros şi părul des, astfel că buclele rezistă şi arată impecabil mult timp. Iar partea bună este că dacă nu ai timp să ajungi la salon, poţi folosi un ondulator, placa sau chiar bigudiuri care se încălzesc. Este adevărat că ai nevoie de îndemânare, dar cu puţin exerciţiu vei reuşi, asta dacă nu cumva eşti deja maestră, având în vedere că cele mai nou lansate gadgeturi de înfrumuseţare sunt foarte performate şi uşor de realizat. Iar atunci când nu poartă bucle, Meghan îşi lasă părul liber, aranjat cu peria, într-un mod cât mai simplu şi natural.

Foto: Hepta
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO