fbpx

Căutare

Share this article

Ce au în comun Vanessa Hudgens, Reese Witherspoon, Hayden Panettiere, Eva Longoria, Kourtney Kardashian şi Shakira? Toate sunt scunde, însă de multe ori se folosesc de trucuri pentru a adăuga câţiva centimetri. De exemplu, te poţi folosi de coafuri care te fac să pari mai înaltă.

Prinde-ţi părul în coc

Cocul este uşor de obţinut, iar dacă îl prinzi în creştetul capului vei avea o coafură care te face să pari mai înaltă. Poţi să-l prinzi tip balerină, uşor răvăşit sau foarte finisat. Este un stil versatil, fiind potrivit şi pentru ţinute elegante, casual sau chiar sport. Inspiră-te din lookul ales de Rihanna sau Beyonce.

Coadă în creştetul capului

Prinde-ţi părul în creştetul capului şi vei părea mai înaltă. Poţi să îl prinzi pe tot sau doar jumătate, dacă vrei mai mult volum în partea de jos. Ori poţi să laşi câteva şuviţe în faţă, pe post de breton, aşa cum a făcut Bella Hadid. Jennifer Lopez adoră să-şi poarte părul în coadă, dar şi pe Kim Kardashian o vei observa des cu părul aranjat în acest stil.

Foto: Hepta

Mai mult volum în partea de sus

Foloseşte-te de volum în partea de sus şi vei obţine o coafură care te va face să pari mai înaltă. Dacă eşti tunsă bob, coafeză-ţi tot părul cu volum. Iar dacă îl ai lung, poţi să optezi pentru bucle cu mult volum sau doar breton tapat cu volum.

Prinde părul cât mai sus

Vrei să pari mai înaltă cu câţiva centimetri? Prinde-ţi părul cât mai sus, fie că îl ai drept sau creţ. Poţi adopta un stil retro, o coafură clasică sau ceva în stil dezordonat. De exemplu, Rita Ora şi-a ondulat părul în bucle rotunde şi apoi l-a prins într-un coc dezordonat, cu multe şuviţe dezordonate.

Foto: Hepta

Accesorizează-ţi coafura

Poartă o bentiţă, o pălărie sau o voaletă, ori orice alt accesoriu care să te facă să pari mai înaltă. Respectă dress codeul şi vei obţine un look perfect accesorizat. Nu te feri de pălării, sunt stylish şi adaugă un plus de rafinament ţinutelor. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO