fbpx

Căutare

Share this article

Coafurile care te fac să pari mai slabă sunt perfecte pentru sezonul estival! Cine nu-şi doreşte să pară mai slabă fără prea mult efort? Dacă vrei să ai un look nou dar să pară că ai şi slăbit, inspiră-te din propunerile noastre!

PĂR LUNG

Dacă vrei să pari mai slabă şi să-ţi schimbi lookul, ţine cont de faptul că părul lung te va face să pari mai slabă. Lungimea îţi va modela optic chipul, făcându-te să arăţi ca şi când ai fi pierdut câteva kilograme. Inspiră-te din alegerile făcute de Sara Sampaio ori Blake Lively. 

BRETON RĂVĂŞIT

Prinde-ţi părul în coadă sau coc, aranjează-ţi bretonul într-un stil neglijent şi ai obţinut o coafură care te face să pari mai slabă. Inspiră-te din felul în care îşi poartă părul Dakota Johnson sau Vanessa Hudgens.

SCURT ŞI DEZORDONAT

O tunsoare scurtă, dar pieptănată dezordonat, te va face să pari mai fresh şi mai tânără. În plus, este un stil uşor de aranjat şi te va face să pară mai slabă. Nouă ne plac lookurile abordate de Kate Hudson sau Cara Delevingne.

BOB TEXTURAT

Din propunerile de coafuri care te fac mai slabă, bobul texturat este una dintre alegerile sigure. Ai nevoie de un produs de stilizare, pe care îl aplici pe părul umed, apoi usuci părul cu foehnul. Dacă îţi place stilul mai dezordonat, aranjează-l cu detegete iar dacă vrei o coafură cu volum şi textură, foloseşte o perie. Nouă ne place felul în care îşi poartă părul Helen Mirren.

ÎMPLETITURI

Dacă lungimea îţi permite, împleteşte-ţi părul! Fie că preferi stilul clasic sau împletiturile mai complicate, în stil “fish tail” ori “dutch braid”, vei obţine o coafură care te va face să pari mai slabă. Ai la dispoziţie o mulţime de opţiuni: două cozi, coadă de cal împletită sau împletitura într-o parte.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO