Coafuri purtate de vedete la plajă - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Încă mai ai timp să te bucuri de vară aşa că ţi-am pregătit câteva propuneri de coafuri inspirate din stilul ales de vedete atunci când merg la plajă. Ia-ţi costumul de baie preferat, invită-ţi prietenii şi profitaţi de ultima lună de vară. Cu aceste coafuri vei arăta perfect!

PĂR ÎN VÂNT

Foto: Hepta

Cea mai simplă variantă atunci când mergi la plajă este să îţi laşi părul liber şi să-l prinzi doar la nevoie. Vei arăta ca o divă iar dacă îl laşi să se usuce natural după ce faci baie s-ar putea să fii încântată de rezultat şi să obţii nişte beach waves perfecte. În orice caz, părul lăsat liber pe spate este opţiunea numarul unu a vedetelor, multe dintre ele fiind surprinse de paparazzi cu părul dezordonat pe malul mării sau la piscină. Gigi Hadid, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio şi Doutzen Kroes sunt doar câteva dintre celebrităţile care au optat pentru acest stil. În plus, este o coafură uşor de adoptat indiferent de lungimea părului.

POARTĂ UN ACCESORIU

Foto: Hepta

Alege orice coafură doreşti şi adaugă ţinutei un plus de stil folosind un accesoriu. De exemplu, o pălărie te poate face să arăţi foarte trendy, fie că alegi modelul Panama, fie că optezi pentru una cu boruri mari. Iar o eşarfă clasică îţi poate transforma cu totul coafura, transformând-o dintr-una banală într-una senzaţională. Nouă ne place de felul în care s-au accesorizat Alessandra Ambrosio şi Kaia Gerber.

BOHO STYLE

Foto: Hepta

Nu poţi merge la plajă cu o coafură foarte finisată, de aceea stilul boho este cel mai potrivit. Pare uşor nefinisat şi răvăşit însă arată foarte bine. Şi aici poţi alege dintr-o mulţime de variante, fie împletituri, aşa cum poartă  Jennie Runk, fie o coafură mai răvăşită, în stilul celei alese de Irina Shayk.

COCUL – CEA MAI SIMPLA VARIANTA

Foto: Hepta

Când nu ştii în ce fel să te coafezi atunci când mergi la plajă, cea mai la îndemână variantă este cocul. Uşor de realizat, practică şi versatilă, această coafură te va scoate din impas. Vedete precum Elsa Hosk, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel ori Kaia Gerber adoră să-şi poarte astfel părul. Iar dacă vrei ceva la fel de clasic şi rapid, poţi opta pentru păr prins în coadă. Acest look nu se va demoda niciodată. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie şi vrei să fii o adevărată apariţie, inspiră-te din propunerile de mai jos şi vei arăta minunat la plajă:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO