fbpx

Căutare

Share this article

Moda este ciclică, asta este cert, fiindcă an de an apar influenţe din trecut în noile colecţii. Iar în 2018 asistăm la o adevărată resuscitare a tendinţelor din anii 1960 şi din 1990, mai ales când vine vorba despre coafuri. Iar vedetele de la Hollywood sunt printre primele celebrităţi care au adoptat o mulţime de coafuri retro, făcându-le să fie din nou la modă!

THE HUN

Kim Kardashian şi-a prins jumătate de păr în coc iar cealaltă jumătate a lăsat-o liberă, pe spate, şi a postat poze pe Instagram, stârnind o adevărată isterie. Astfel, această coafură specifică anilor 1960 a revenit în trend şi a şi primit un nou nume „The Hun”, o prescurtare de la the „half bun”. La scurt timp, mai toate surorile Kardashian au purtat această coafură, iar de ceva vreme este adorată de multe alte nume celebre, precum Selena Gomez sau Jessica Alba.

BURETE DIN CATIFEA 

Probabil vă amintiţi episodul din Sex and the Cityîn care fetele erau oripilate de o tipă ce îşi purta părul prins cu un bureţel din catifea. Ei bine, acum este momentul lui de glorie. Dacă Bella Hadid crede că este trendy, atunci cu siguranţă este! Prinde-ţi părul sus, în coadă, cu un accesoriu din catifea şi poartă coafura cu atitudine. Este retro dar e din nou la modă.

CURL IT UP! 

Rita Ora şi Ashley Graham au mizat pe o coafură care făcea furori în anii 1990 , dar care este din nou în trend. Este uşor de obţinut şi arată bine chiar şi pe covorul roşu, la o ţinută mai elegantă. Tot ce trebuie să faci este să îţi încreţeşti părul, folosind un ondulator subţire, apoi să-l prinzi la spate, cât mai sus, şi să fixezi buclele astfel încât să formeze un breton fals şi să îţi încadreze chipul.

COADĂ PALMIER 

Cu siguranţă îţi aminteşti perioada în care se purta părul prins în coadă, cât mai sus şi mai aproape de creştetul capului, astfel încât semăna cu un palmier. Ei bine, stilul acesta este din nou la modă şi pare să fie adorată de doamnele din familia Kardashian.

CODIŢE ÎMPLETITE 

Era formaţiei Andre revine. Dacă ţi-ai dorit întotdeauna să vezi cum ţi-ar stă cu tot părul împletit în sute de codiţe dar nu ai avut curajul să adopţi această coafură, atunci acum este momentul perfect. Iar dacă o poartă chiar şi Kim Kardashian atunci cu siguranţă este una dintre coafurile retro care este din nou la modă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO