Colecţia Chanel primăvară-vară 2017 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

După o serie de colecţii cu teme puternice, de impact, cum a fost cea de anul trecut dedicată ecologiei, dar şi cea care te poartă în lumea serverelor, ori care au reprezentat statement-uri în sine, precum cea care a avut loc pe principalul bulevard de la Havana, Karl Lagerfeld revine la esenţă şi aşază în centrul colecţiei, ca muză, dar şi ca subiect, femeia. Aparent această colecţie nu are o miză politică, aşa cum ne-am aşteptat de la Casa Chanel. Totuşi, recentele marşuri de protest ale femeilor din întreaga lume împotriva administraţiei Trump şi rolul tot mai activ pe care şi-l asumă femeile în viaţa politică şi nu numai, sunt semnele pe care Lagerfeld le-a citit la nivelul societăţii şi le-a transpus într-o colecţie de o feminitate desăvârşită.

În nuanţe pale, cu foarte mult argintiu şi sclipiri metalice, ţinutele scot în evidenţă caracterul celor care le poartă. Nu degeaba Lagerfeld a ales să lucreze cu Lily-Rose Depp, Kendall Jenner şi Bella Hadid. Penele oferă ţinutelor un aer eteric, iar accesorile metalizate alăturate perlelor reflectă ideea de forţă în vulnerabilitate.  

Decorul ce aminteşte de atelierul lui Coco Chanel, format din oglinzi şi mari vaze de sticlă pline cu cale, reflectă şi îmbogăţeşte frumuseţea acestei colecţii memorabile.  

Mai multe imagini în galerie. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO