fbpx

Căutare

Share this article

E multă feminitate în creaţiile Andreei Bădală. Senzualitatea texturilor şi tăieturilor care lasă loc liber imaginaţiei au fost remarcate şi alese de vedete internaţionale, lucru magic pentru un designer român.

 

Ce are nou colecţia de primăvară-vară? Cel mai bine ştie să ne răspundă însăţi creatoarea: 

„Am revăzut toate piesele Murmur de până acum şi le-am reconstruit în ţinute feminine, adăugând un accent retro şi dulce. Vara asta, ea merge pe Riviera, unde îşi trăieşte feminitatea şi îşi celebrează frumuseţea.
 
Mi-am imaginat fiecare moment al zilei şi l-am abordat astfel încât orice detaliu să evidenţieze o senzualitate jucăuşă: de ce nu ar putea purta ea un body sau o bustieră cu pantaloni scurţi alături de un kimono, în timpul zilei? Sau un top simplu de mătase, ce are cel mai fin detaliu de lenjerie, împreună cu o fustă perforată?
Şi cum s-ar putea bucura mai mult de după-amiezile însorite decât etalându-se într-un body sculptural în culoarea preferată, peste care poartă o rochie petrecută, ce îi permite să se descopere atât cât doreşte?
 
Seara rămâne spaţiul magic, plin de aventură, unde îşi au perfect locul corsetul cu umerii goi şi fusta cu transparenţe, sau rochia cu structură de corsaj şi transparenţe ludice. Iar, bineînţeles, rochia lungă Murmur este menită să fure atenţia, fie că este purtată la o cină romantică sau la un eveniment glamouros.
 
Mult timp, rochia lungă nu a fost focusul Murmur, însă cererile din partea VIP-urilor şi al clientelor ne-au făcut să înţelegem ca există o nevoie reală. Este diferită şi specială prin lascivitatea elegantă evidenţiată de elementele de corset sau şliţurile adânci. După apariţiile Madonnei sau ale lui Beyonce purtând body-urile, corsetele sau chiar costumele din colecţia Roleplay, venim în întâmpinarea cerinţei de red carpet cu rochia lungă Murmur.”
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO